Solomon: „N-am soluții!”

15 May. 2012, 09:36 Special
Solomon:**

Noua echipă a Craiovei va ocupa un loc suplimentar în una dintre cele două serii ale ligii secunde în sezonul viitor, care va începe cu 17 formații la start.
„Sunt trei-patru echipe care nu au forță nici de Liga a II-a. Se vor retrage”, a anunțat Dumitru Dragomir. Chiar și cu o organizare bună, noua echipă, care s-ar putea numi chiar „Știința Universitatea” nu va putea promova trei ani, conform statutului FRF. Din cîte se aude, Dinel Staicu a promis că va da gratuit noii entități palmaresul Universității.

O problemă poate fi legată de buget. „Ne vom implica în acest proiect doar dacă oficialitățile locale vor lua 51 la sută din acțiuni. 49 la sută ar veni din mediul privat. Sunt mai multe persoane care vor să se implice”, a declarat Gigi Nețoiu. Primarul Craiovei, Antonie Solomon, are însă altă variantă: „N-am soluții și nu fac promisiuni electorale. Nu mint oameni doar ca să mă aleagă. Bugetul este făcut, nu pot aloca bani pentru proiect. Am datoria totuși să ajut, dar nu știu cum în acest moment. Voi face stadionul promis”.

„Avem nevoie de Gică Popescu”

În noul proiect se dorește și cooptarea lui Gică Popescu. „Baciul” are și bani, dar și jucători. „Sper să ni se alăture și Gică. Avem nevoie de el”, a declarat Cămătaru pentru ProSport. Noua entitate are timp până la 15 iulie pentru a obține personalitatea juridică și pentru a se înscrie în campionat.

Începând de astăzi, pe Sandu, Pițurcă, Dragomir și Mititelu îi sfătuim să umble cu bodyguarzi

Gabi Blondu, lider galerie Craiova

Articol de Alexandru ENCIU și Daniel VLAD

15 May. 2012, 09:36 Special
Pe aceeași temă