Site specializat pentru tehnicieni, lansat de Urican

28 Mar. 2012, 14:32 Special
Site specializat** pentru tehnicieni, lansat de Urican

Ciprian Urican a lansat, așa cum „amenința”, un portal în care-și împărtășește experiența de antrenor, prezintă antrenamente, filosofii și secrete ale unor antrenori cunoscuți.

La adresa www.coaches-ahead.ro, antrenorii, cei care se îndreaptă spre această frumoasă meserie, dar și simpli suporteri, pot accesa informații diverse despre pregătirea jocului de fotbal. „Sunt mândru de acest site. Este un site de specialitate pentru antrenori dar se adresează și amatorilor, e primul din România de acest gen”, spune Urican.

Tehnicianul din Timișoara a lansat de curând o carte dedicată fazei ofensive: „GOOOL – 183 moduri de a înscrie”, în urma acestei lucrări el a fost numit lector al Școlii Federale de Antrenori din cadrul FRF. Printre secțiunile siteului se numără: Exerciții-programe de antrenament, Metodica-Leadearship, Secrete de antrenori, Arhiva video, Librărie și Cursuri-seminarii.

La capitolul antrenori deocamdată pe site sunt analizați Angelo Niculescu și Mark Wotte, fostul tehnician al Craiovei.

„Această pasiune a dat naștere acestui site în martie 2012. Aici voi expune experiența, gândirea, metoda și filozofia mea de antrenor de fotbal. Și nu doar atât. Veți găsi secrete despre antrenori, cărți de specialitate, programe de antrenament pe care le puteți adapta echipelor voastre, materiale necesare desfășurării activitătii de instruire, exercitii tehnico-tactice, teoria sistemelor de joc, articole interesante, posibilitatea de a participa la cursuri și seminarii care va pot îmbunătății performanțele”
, se arată pe siteul profesorului Ciprian Urican.

Nu duce lipsă de oferte

Liber de contract după ce a părăsit Victoria Brănești, Ciprian Urican spune că nu se hazardează să-și aleagă imediat o destinație. „Am mai multe oferte, sunt în negocieri cu mai multe echipe dar la ce se întâmplă în România nu mă grăbesc”, adaugă acesta.

Articol scris de Cornel BIHOLARI

28 Mar. 2012, 14:32 Special
Pe aceeași temă