Scandal mare la FCM Târgoviște !

16 Jul. 2009, 12:25 Special
Scandal mare** la FCM Târgoviște !

Nemulțumiți de condițiile financiare, incluzând aici contracte și salarii, jucătorii de la FC Municipal au declanșat revolta, solicitând conducerii clubului bani mai mulți ! Buba s-a spart la finalul antrenamentului de miercuri după-amiază, când fotbaliștii l-au încercuit pe președintele Cătălin Neculăescu, reproșându-i actuala situație în care s-a ajuns.

 

Urmarea? Cei mai vehemenți dintre protestatari au rămas acasă, nefăcând parte din lotul care a pornit joi dimineață spre Semenic. Asta după o nouă ședință, la care a participat și finanțatorul Ghiorghi Zotic, cel care i-a anunțat pe jucători că sunt liberi să își caute echipe.

 

“Au cerut contracte mai mari. Dacă vor bani mai mulți, să își găsească alte angajamente”, a confirmat Zotic pentru liga2.ro.

 

“Am renunțat la respectivii. În opinia mea, nu mai au de ce să revină la Municipal. Vom face o colaborare cu Internațional Pitești, de unde vom aduce 10 fotbaliști sub formă de împrumut până în vară”, vine și răspunsul președintelui Neculăescu.
 

 

Jucătorii care nu au plecat în cantonament:
Cosmin Anton
Ionuț Constantin
Silviu Pătrașcu
Alexandru Bărboiu
Marian Nicolae
Ionuț Tronaru
Mirel Matei
 

 

300 de lei este salariul lunar al fotbaliștilor de la Municipal

 


200
de $ punctul a fost prima din sezonul 2008-2009

 

26 de puncte a strâns Municipal în campionatul trecut, asigurându-și baremul în ultima etapă
 

 

articol scris de Ionuț MARIN
 

16 Jul. 2009, 12:25 Special
Pe aceeași temă