S-a lansat postul online Rapid TV!

Mihai Andries 28 Feb. 2014, 10:00 Special
S-a lansat** postul online Rapid TV!

FC Rapid și-a lansat, în cadrul unei conferințe de presă organizate joi la Stadionul Giulești-Valentin Stănescu, postul online Rapid TV și noul site oficial. Noua platformă a trecut primul test: o conferință de presă la care au participat președintele Nicolae Manea, antrenorul Viorel Moldovan, Daniel Pancu și Lucian Ionescu, directorul de imagine al clubului.
 

Rapid TV va difuza interviuri, emisiuni, reportaje etc, contribuind la o mai bună imagine a echipei. Rapid TV va difuza de asemenea conferințe de presă, antrenamente și alte evenimente.

„Rapid TV e un proiect căruia m-am alăturat fără nici o rezervă. Îi așteptăm și pe alții să ni se alăture în încercarea de a readuce Rapidul acolo unde îi este locul”, a spus Bogdan Tudor, coordonatorul evenimentului.

Bogdan Tudor este fostul prezentator al Observatorului de la Antena 1 din anii ’90, unde prezenta emisiunea de știri alături de Sandra Stoicescu, Mona Nicolici sau George Dumitrescu. Fostul prezentator este un vechi suporter al Rapidului, fiind prezent de foarte multe ori în mijlocul galeriei.

Sursa foto: Facebook

Mihai Andries 28 Feb. 2014, 10:00 Special
Pe aceeași temă