Renaște Corvinul ?

03 Mar. 2009, 12:38 Special
Renaște Corvinul ?

Primarul municipiului Hunedoara și președintele FC Corvinul i-au asigurat pe suporteri că vor face totul pentru a reactiva echipa .

 

Fostul pugilist Mihai Leu nu a reușit să-i convingă pe colegii săi din Consiliul Local (CL) Hunedoara că implicarea Primăriei ar fi un pas important în reactivarea clubului de fotbal Corvinului Hunedoara și ar prezenta un argument solid pentru oamenii de afaceri interesați să investească în echipă.

 

 
Hada: "Prematur și inoportun"

 
Primarul municipiului Hunedoara, Ovidiu Hada, crede că în momentul actual ideea lansată de Mihai Leu nu își are rostul atât timp cât Primăria Hunedoara nu știe pe ce buget se bazează.  "Propunerea domnului consilier Mihai Leu nu trebuia pusă în discuție atât timp cât bugetul pe anul 2009 nu este definitivat. Nimeni nu poate spune acum cu certitudine dacă CL Hunedoara este pregătit să se implice, să suporte sumele pe care FC Corvinul le datorează la stat sau către foști jucători. Mai mult, cred că, în prealabil, trebuia cerut și acordul președintelui FC Corvinul, Mircea Alic, ca gruparea să fie preluată de către municipalitate", a declarat  Ovidu Hada.

 

 
Time-out până în mai

 
Reprezentanții suporterilor care au participat la ședința din luna februarie a CL Hunedoara susțin că edilul șef al Hunedoarei împreună cu reprezentantul clubului înființat în 1921, Mircea Alic, invitat de Ovidiu Hada să asiste la ședință, le-au cerut fanilor un răgaz de două luni jumătate – până în 15 mai – timp în care să găsească soluția cea mai viabilă pentru reactivarea FC Corvinul.

 

"Atunci vom fi mai aproape de adevăr. Vom ști pe ce ne bazăm. Nu vrem să prezentăm proiecte deșarte și nici să amăgim pe nimeni. Planul domnului Hada este unul corect, care trebuie să urmeze pași mărunți și siguri. Nu ne putem apuca de treabă dacă nu avem asigurat un buget pentru cel puțin două sezoane", a afirmat Alic.

 

Mihai Leu nu cedează

 

Chiar dacă propunerea sa nu a stârnit reacții pozitive printre colegii din Consiliul Local Hunedoara, Mihai Leu spune că va încerca în continuare să-i convingă pe aceștia de importanța demersului său. "Voi continua pe acest drum, iar în ședința Consiliului Local din această lună voi prezenta un proiect de hotărâre în acest sens, în care voi argumenta de ce ar fi bine ca FC Corvinul să fie preluat de Primăria Hunedoara", a spus fostul pugilist.

 

 

"Prin tot ce a întreprins Primăria Hunedoara am înțeles că se vrea reactivarea echipei Corvinul. Propunerea lui Mihai Leu nu își are rostul"

Mircea Alic, președinte FC Corvinul

 

Articol scris de Sami TAMAȘ
 

03 Mar. 2009, 12:38 Special
Pe aceeași temă