Plângere penală împotriva a trei jucători de la Jiul

03 Sep. 2009, 14:11 Special

Robert Iulian Homan din Petroșani a depus, joi, 3 septembrie,  o plângere penală împotriva unor jucători de la Jiul pe care i-a acuzat de agresare și amenințare. Robert Homan susține că trei jucători de la Jiul, Mihai Pintilii, Vali Stancu, și un al treilea jucător căruia nu-i știe încă identitatea, l-au agresat  și l-au amenințat.

 

„În seara zilei de 31 august 2009 în jurul orei 21.30 în timp ce eram în fața apartamentului, din Petroșani,  în care locuiesc împreună cu soția am fost acostat de cei trei care m-au tras de mână și de haine pentru a mă cobori din bloc să mă bată. Totul a început de la faptul că i-am zis vecinei lor, care de fapt este soacra lui Pintilii, să ia una din mașinile parcate din fața blocului. Ei își parchează toate mașinile în fața blocului și eu nu mai am loc de parcare. Nu am făcut decât să îi spun  să-și ia mașina să am și eu loc să parchez propriul autoturism. În momentul acela fotbaliștii au ieșit pe geam au început să strige și să mă înjure , iar mai apoi au coborât și s-au luat de mine. Am depus plângere penală împotriva lor, urmând ca Poliția să se sesizeze cu privire la cea de-a treia persoană. Cei trei erau în stare de ebrietate”, a declarat reclamantul.

 

„O să mă judec și cu ei și sper să fie pedepsiți conform legii. Comportamentul lor nu este demn și ca oameni au dat dovadă de lipsă de caracter”, a mai spus Robert Homan.

 

„E vecinul meu și a avut o discuție cu soacra mea, nu a fost nicio agresiune”, a declarat, în replică,  jucătorul Jiului Mihai Pintilii.

 

Soacra jucătorului Mihai Pintilii  a afirmat că „Incidentul a  fost între mine și el, nicidecum între băieți. Nu este adevărat nimic din ceea ce spune. Totul este o minciună. Băieții nu au avut treabă cu el. Mihai i-a spus să nu-mi mai vorbească atât de obraznic. Nu l-a tras nimeni de haine. Avea pe el un tricou. Erau 4 băieți. Eu eram la etajul trei și reclamantul a  început să strige după mine «Sabina vin-o și ia-ți mașina». Păi nu ne tragem de mânecă să-mi spună mie pe nume. Era cineva la mine în vizită și și-a parcat mașina . Putea să vină și să bată la ușă să ne spună să tragem mașina. Repet băieții nu i-au făcut nimic. Incidentul a  fost între mine și el. Nu au fost altercații între băieți și el. Nu i-a avut nimeni treaba. Au mai fost discuții din cauza parcării. Nimeni nu l-a atins nici măcar cu o vorbă. Sunt femeie în toată firea, am 52 de ani nu-mi permit așa ceva. Mihai doar i-a spus să mă respecte atâta tot. Și încă ceva Mihai nu bea, băieții nu erau beți”,a declarat soacra jucătorului. 

 

articol scris de Loredana Juglea

 

03 Sep. 2009, 14:11 Special
Pe aceeași temă