Târg de vechituri la stadion! Se întâmplă la Petroșani. Conducătorii Energeticianului, revoltați după decizia consilierilor locali: „Nu este corect. Măcar să nu lase mizerie”

Marius ANGHEL 25 Oct. 2018, 19:26 Diverse
Târg de vechituri la stadion! Se întâmplă la Petroșani.** Conducătorii Energeticianului, revoltați după decizia consilierilor locali:

Revenit în prim-plan odată cu mutarea Șirinesei, redenumită acum Energeticianul, la Petroșani, după o lungă perioadă în care intrase în anonimat și găzduise doar meciuri de Liga a 4-a, stadionul Jiul va fi gazda, de acum înainte, și altor evenimente. Nu însă doar sportive. Potrivit Ziarul Văii Jiului, consilierii locali ai Petroșaniului au aprobat ca târgul de vechituri de duminică, care înainte era organizat lângă stadion, să fie mutat în incinta bazei sportive.

Oficialul clubului Energeticianul, care își desfășoară meciurile din Liga 2 pe stadionul din Petroșani, nu sunt deloc încântați de decizia autorităților locale, mai ales că baza sportivă a fost renovată și igenizată pentru a fi omologată din banii finanțatorului Nicolae Sarcină.

„Noi știm că pe o bază sportivă se organizează evenimente sportive, culturale, nicidecum un târg de vechituri. Nu este corect, dar, dacă așa au ales consilierii, asta e. Mesajul nostru către primărie este ca aceia care fac târgul să nu lase mizerie în urma lor, iar târgul să nu se suprapună cu meciurile noastre de fotbal. Nu e stadionul nostru, nu le putem noi impune ce să facă, dar măcar să lase lucrurile în ordine”, a declarat managerul clubului Energeticianul, Dănuț Perjă.

Sâmbătă, de la ora 11:00, la Petroșani se dispută meciul Energeticianul – Academica Clinceni. Echipa din Valea Jiului se află pe locul 9, cu 21 de puncte, după 13 etape desfășurate în Liga 2.

Articol scris de Loredana JUGLEA

Marius ANGHEL 25 Oct. 2018, 19:26 Diverse
Pe aceeași temă