„Aștept o tresărire de orgoliu.” Oprița vrea un rezultat pozitiv la Petroșani: „Trebuie să ieșim din pasa asta”. Concluzia după ședința cu șefii Mioveniului

Marius ANGHEL 21 Mar. 2019, 14:35 Campionat

Dacă la finalul meciului pierdut vinerea trecută de CS Mioveni cu Chindia, 1-4 pe teren propriu, antrenorul Daniel Oprița era foarte supărat și spunea că e gata să plece de la echipă dacă nu mai e dorit, se pare că acum a revenit la sentimente mai bune.

Duminică, de la ora 11:00, CS Mioveni joacă la Petroșani, cu Energeticianul, iar Oprița așteaptă o reacție de orgoliu din partea elevilor săi, după ce în ultimele două meciuri au piedut, iar în cele patru desfășurate în aces an au obținut doar patru puncte. Antrenorul a discutat cu jucătorii și conducerea după eșecul cu Chindia și spune că echipa are nevoie de puțină răbdare pentru a-și crea un stil de joc.

„Ne așteaptă o partidă grea, ca toate celelalte. Vin și ei după o înfrângere cu Petrolul și își doresc să câștige, să se apropie de noi în clasament. Noi, trebuie să ieșim din pasa asta, venim după două înfrângeri și aștept o tresărire de orgoliu a băieților. Trebuie să luăm punct sau puncte la Energeticianul. Avem și câteva probleme cu suspendările, dar sper ca aceia care îi vor înlocui să o facă bine și să ne revenim, să începem să câștigăm. Am discutat cu băieții și cu conducerea după înfrângerea cu Chindia. Le-am explicat jucătorilor și am analizat greșelile făcute în acest meci. Nu am avut așa cifre rele, mai ales că am jucat și în zece oameni. Au fost acele greșeli individuale și am primit acele goluri. Iar când joci cu o echipă ca Chindia și ai și roșu e greu… La 2-0 am făcut 2-1 și am arătat că se poate, apoi ne-am deschis și am mai luat încă două goluri. Trebuie să eliminăm aceste greșeli și să prindem încredere. Noi am avut situații de gol și am avut foarte multe cornere în aceste meciuri. Trebuie însă să și finalizăm și să eliminăm greșelile pe care le facem în apărare și la mijloc. Trebuie să avem speranțe în continuare, trebuie să avem puțină răbdare și trebuie să încerc să fac ceva să avem un stil de joc. Eu încerc să fac în așa fel ca potențialul jucătorilor să crească și să se exprime mai bine în teren”, a declarat Daniel Oprița.

Înaintea desfășurării etapei a 26-a, CS Mioveni se află pe locul 7, cu 38 de puncte, în timp ce Energeticianul e pe poziția a 9-a, cu 31 de puncte. Cele două echipe nu au șanse la promovare și luptă pentru o clasare cât mai bună în acest sezon.

Marius ANGHEL 21 Mar. 2019, 14:35 Campionat
Pe aceeași temă