Stadionul din Petroșani, sub nămeți! Oameni aduși de la Târgu Jiu muncesc să îndepărteze zăpada pentru ca Energeticianul și Jiul să poată să-și susțină antrenamentele

Marius ANGHEL 15 Jan. 2019, 14:05 Diverse

Zăpada a dat mari bătăi de cap la Petroșani, în special la stadionul Jiul, acolo unde, ieri, și-a reluat antrenamentele echipa de Liga 2 Energeticianul.

O acțiune în forță a avut loc luni dimineața la baza sportivă Jiul din Petroșani, unde peste 15 muncitori trimiși de președintele clubului Energeticianul, Alin Zgripcea, au lucrat la deszăpezirea terenurilor de iarbă, inclusiv a celui sintetic. După amiază, pe acesta din urmă avea să susțină primul antrenament din 2019 echipa condusă, mai nou, de George Zima, după plecarea lui Bogdan Andone la FCSB.

Alexandru Cioara, responsabil cu ordinea și siguranța la clubul din liga a doua Energeticianul, ne-a informat că o echipă compusă din mai mulți muncitori, cu ajutorul unui utilaj de deszăpezire, vor lucra toată săptămâna pentru ca jucătorii să poată folosi baza, care în urmă ninsorilor din ultimele zile a fost acoperită în întregime cu un strat gros de zăpadă. „Vom munci în această săptămână pe terenurile doi, trei și pe cel de zgură, iar apoi pe terenul central. Îi vom ajuta și pe cei de la Jiul să-și curețe terenul pe care joacă ei. Avem promisiuni că vor participa și din partea clubului Jiul la această acțiune”, a declarat reprezentantul clubului, Alexandru Cioara.

Zăpada căzută din abundență în această lună a îngreunat terenurile de pregătire, iar acum se lucrează de zor la deszăpezire. Cei de la Energeticianul speră că poate vor primi o mână de ajutor și din partea Primăriei Petroșani, având în vedere cantitatea mare de zăpadă. Oamenii care lucrează în aceste zile la stadion au venit special de la Târgu Jiu.

Kapă, omul bun la toate

Component al echipei de fotbal din liga a patra CSM Jiul Petroșani, dar și magazioner la echipa din liga a doua ACS Energeticianul, Gheorghe Grigoraș, zis Kapă, este omul bun la toate. Acesta a pus mâna pe lopată și a ajutat la deszăpezirea pistei din jurul terenului principal al stadionului Jiul pentru ca fotbaliștii veniți la reunire să poată face prima alergare din acest an.

Articol scris de Loredana JUGLEA

Marius ANGHEL 15 Jan. 2019, 14:05 Diverse
Pe aceeași temă