Petrecere câmpenească pentru Serea & Co

08 Jun. 2009, 20:42 Special

Prin menținerea în liga a treia, echipa FC Panciu și-a îndeplinit obiectivul pentru sezonul 2008-2009. Păncenii, antrenați de Ionică Serea și Dănuț Bolocan s-au clasat pe locul 5 în seria I, după un parcurs mai mult decît bun.

 

Jucătorii și conducerea au petrecut cu lăutari la banchetul de final de sezon, organizat într-o pădure de pe raza comunei Străoane. De la petrecere nu au lipsit președintele clubului, Florin Stoica, vicepreședintele Mihai Popescu, directorul sportiv Marian Dorobanțu, antrenorii Ionică Serea și Dănuț Bolocan, dar și Ion Petre, primarul orașului Panciu, cel care a sprijinit activitatea fotbalistică în acest sezon.

 

„Vă mulțumesc pentru ceea ce a-ți realizat. Locul 5 pentru FC Panciu este o performanță imensă, în condițiile în care avem un lot de jucători tînăr. FC Panciu este un club care se respectă. Alături de factorii locali de de zcizie (Primărie și Consiliul Local), încercăm să asigurăm jucătorilor toate condițiile pentru performanță. Vreau să mulțumesc pentru sprijinul substanțial domnului Dorinel Guzu (de la firma Guzu Chim), lui Ciprian Nica și primarului Ion Petre. Avem sprijinul lor și pe viitor și, cu ajutorul lui Dumnezeu, în doi-trei ani de zile vom încerca să promovăm în liga a doua“, a spus președintele Florin Stoica.

 

În lipsa căpitanului de echipă, Emilian Chivu (învoit de la banchet), fundașul Iulian Călin a primit din partea conducerii o cupă inscripționată cu numele clubului și locul ocupat la finalul campionatului. Și cei doi antrenori, Ionică Serea și Dănuț Bolocan au fost recompensați, primind cupe, dar și aplauze din partea jucătorilor.
 

08 Jun. 2009, 20:42 Special
Pe aceeași temă