Paul Abba, cazat la Drobeta Turnu Severin

Paul Abba, cazat** la Drobeta Turnu Severin

După cum ați putut citi marți seara, într-un material publicat pe Liga2.ro, Paul Abba, fost jucător în Liga 1, a ajuns să doarmă pe străzile Ploieștiului. Impresionați de situația în care a ajuns atacantul, oficialii nou promovatei în Liga a III-a Minerul Mehedinți l-au chemat pe nigerian la Drobeta-Turnu Severin și i-au oferit cazare într-una din camerele special amenajate pentru jucători la Stadionul „Municipal”.

Africanul nu este străin de noul său domiciliu, deoarece el a mai locuit acolo și în perioada în care a evoluat pentru Gaz Metan Severin. Minerul speră să-l repună pe picioare pe Abba și vrea să îl legitimeze pe atacantul de 23 de ani, care încă se află sub contract cu Gloria Buzău, echipă pentru care a evoluat în returul sezonului precedent.

În cursul zilei de miercuri, un alt club nou-promovat în eșalonul terț, Sporting Roșiori și-a manifestat interesul privind situația africanului și s-a oferit să îi întindă o mână de ajutor. Totodată, în ultimele 24 de ore, mai multe persoane au contactat redacția ProSport și și-au exprimat dorința de a-l ajuta pe fotbalist

Vom reveni cu noi amănunte

 

Articol scris de Mircea OGLINDOIU și Mihai ANDRIEȘ
Foto de Mircea OGLINDOIU

Pe aceeași temă