Panicat de proiectul autorităților din Bănie, Mititelu a făcut un prim pas!

Mihai Andries 22 Jun. 2013, 08:58 Special

Vestea că autoritățile din Bănie nu-l așteaptă la infinit cu proiectul revenirii Științei și au apelat deja la un investitor mult mai potent, antreprenorul Mihai Rotaru, pentru a resuscita clubul, l-a speriat pe Adrian Mititelu. Pus deodată în fața unei asemenea posibilități, finanțatorul încearcă să prezinte, în trepte, planul său privind renașterea Universității Craiova. Astfel, după ce a relansat site-ul oficial, închis timp de doi ani, joi noaptea Mititelu nu a mai așteptat ca noul antrenor să se ocupe de stabilirea programului și l-a creionat deja în toate detaliile!

Astfel, pe 5 iulie se va prezenta noua structură de organizare a clubului, pe 10 iulie vom ști cine va antrena echipa și staff-ul administrativ, pentru ca între 18 și 20 iulie să aibă loc reunirea lotului, care patru zile mai târziu ar și pleca în cantonament în Austria. Revenirea în Bănie este prevăzută pentru jumătatea lunii august. Mititelu crede că va înscrie echipa în Liga a II-a, așa că planul său prevede ca pregătirea și meciurile amicale din țară să se încheie până pe 7 septembrie, atunci când ia startul o nouă ediție a eșalonului secund. De altfel, pe site apare un clasament care ar cuprinde 16 echipe, atâtea cât ar conține una dintre seriile Ligii a II-a în cazul în care Știința se înscrie.

Dacă virtual totul pare OK, pe Mititelu îl macină transpunerea proiectului în realitate. Problemele sunt legate, logic, de bani, pentru că bugetul nu este asigurat, dar și de afilierea clubului la FRF, for care agrează înscrierea Științei, dar sub tutela CS Universitatea Craiova, clubul lui Pavel Badea și al lui Corneliu Andrei Stroe.

 

CALENDARUL VERII PREZENTAT PE SITEUL UNIVERSITĂ‚ȚII

5 iulie – prezentare noii structuri de organizare a clubului
10 iulie – prezentarea conducerii executive și a staff-ului tehnic
18-20 iulie – reunirea lotului
22-24 iulie – plecare cantonament Austria
13-15 august – intoarcere în Craiova din cantonament
15 august – 7 septembrie – pregătire + meciuri amicale

 

Articol scris de Cosmin STAICU

Mihai Andries 22 Jun. 2013, 08:58 Special
Pe aceeași temă