„Nu știu, domne, nu-mi mai aduc aminte cum am votat!”

16 May. 2012, 13:22 Special

Adunarea Generală a FRF întrunită luni a decis excluderea definitivă a Universității Craiova. Adrian Mititelu a luat foc la auzul acestei decizii și a acuzat de trădare mai multe persoane care au trecut într-un fel sau altul pe la Știința. După Jean Nițulescu, fost președinte al Craiovei, o altă persoană care a fost lansată în fotbalul mare de gruparea olteană a votat dezafilierea.

Dumitru Marcu, coleg de generație cu Ion Oblemenco, a votat pentru dezafilierea Craiovei. În prezent director sportiv la Gloria Buzău, Marcu s-a bâlbâit în momentul în care a fost întrebat de ProSport cum a votat: „Cine eu? Să votez contra Craiovei? Nu știu, domne, nu-mi mai aduc aminte cum am votat. Aaa, mi se pare că m-am abținut. Sau nu, mi se pare că am votat pentru dezafiliere pentru că Mititelu a făcut numai nenorociri la Craiova”

Întrebat dacă nu cumva îi pare rău pentru această decizie, Dumitru Marcu a avut un răspuns halucinant: „Am nenorocit eu Craiova, că am votat pentru dezafiliere? Oltenii ce au făcut cu Oblemenco? L-au distrus și l-au făcut să moară prin străinătate. Trebuia să-l țină în Craiova și să aibă grijă de el cum a avut Piteștiul grijă de Dobrin. Nu trebuie să dau eu explicații cum am votat”

Contactat telefonic de ProSport, Adrian Mititelu a replicat: „Asta-i mulțumirea lui Dumitru Marcu pentru Universitatea Craiova și pentru suporterii acestei echipe. În plus, el este acum oficial pe la Gloria Bizău și vreau să le aduc aminte un singur lucru: așa cum lumea mă acuză pe mine că sunt om rău, cei de la Buzău să nu uite că U Craiova i-a salvat de la retrogradare în 2008. Buzăul se bătea la retrogradare cu Ceahlăul, iar Craiova a bătut cu 3-2 în min. 88 și i-a scăpat de la retrogradare. Vă spun sincer că Gheorghe Ștefan a făcut mari presiuni să le dăm meciul ca să-i salvăm pe ei, dar eu și jucătorii mei nu am acceptat acest lucru. Acum drept mulțumire ei ne înfig un cuțit în spate”

Articol de Daniel VLAD

16 May. 2012, 13:22 Special
Pe aceeași temă