Noul „U” e ținut în stand-by. Situația ciudată în care se află Ioan Ovidiu Sabău și autoritățile din Cluj

Noul

Actuala societate care manageriază Universitatea Cluj ține pe loc chiar și „planul B”, gândit de Ioan Ovidiu Sabău și susținut de Primărie și universitățile clujene. Motivul este unul ce pare incredibil. Administratorului judiciar al clubului refuză să răspundă sesizărilor înaintate de cei care pun la punct noul proiect. Planul nu poate fi pus în aplicare până actuala societate nu-și anunță planurile.

Falimentul e inevitabil, iar problema este că din toată această lipsă de comunicare ar putea avea de suferit echipa, care n-a fost încă înscrisă nici măcar în Liga a III-a. „Pe 20 iulie va expira și termenul de înscriere în Liga a III-a. S-au făcut numeroase sesizări către conducerea actualei societăți să vedem și noi ce se întâmplă. Nu s-a transmis niciun răspuns, nu știm ce se dorește, ce au de gând să facă, ce mai așteaptă. Din păcate, se bate pasul pe loc. Noi suntem pregătiți să începem, dar trebuie să știm ce se întâmplă cu actuala echipă. Din câte știu eu, nu mai au nici jucători, nici nimic, probabil vor intra în faliment. Ne vom înscrie în Liga a IV-a, ne vom înscrie unde ni se va permite, dar e foarte important ca această echipă, acest brand U, să existe, să aibă continuitate. E ceva nou, e un nou început. E foarte mult de muncă, dar se va face o treabă minunată”, a spus, pentru actualdecluj.ro, Ioan Ovidiu Sabău, care va fi managerul viitoarei echipe.

Noua societate va avea finanțare de la Primărie, sprijin în privința bazei de pregătire de la universitățile clujene, iar obiectivul este promovarea în Liga 1 în maxim 4 ani.

Articol scris de Vlad MĂ‚CICĂ‚ȘAN

Pe aceeași temă