„Momentan nu se vând drepturile TV, se fac presiuni să ne destabilizeze”

22 Aug. 2012, 16:58 Special

După discuțiile purtate joia trecută cu televiziunile și societățile de producție TV, reprezentanții cluburilor așteptau un răspuns scris din partea acestora pentru ziua de luni. Din nefericire, acest răspuns nu a venit, ba, mai mult, se pare că televiziunile încearcă să dezbine cluburile. Sau cel puțin așa susține Aurșa Brașoveanu, președintele Dunării Galați și unul din cei mandatați să negocieze în numele cluburilor din Liga a II-a cu televiziunile.

„Luni trebuia să primesc din partea televiziunilor interesate adresă oficială cu privire la oferta lor finală după discuțiile purtate joi. Din păcate, acest lucru nu s-a întâmplat. Mai mult, cei de la H&M Media Communication sună în numele celor de la DolceSport și le spun cluburilor că Brașoveanu a renunțat să negocieze drepturile TV la comun și acum cluburile sunt libere să negocieze individual” susține oficialul gălățean.

„Țin să anunț pe această cale toate cluburile din Liga a II-a că nu este adevărat. Momentan nu se vând drepturile TV. Am fost mandatat, împreună cu alți oficiali de cluburi să negociem doar la comun. Oamenii să aibe răbdare încă 2-3 zile, să vedem ce se întâmplă. Din semnalele pe care le am din țară, cluburile vor în continuare să mergem în grup pentru drepturile TV. Din păcate, se fac presiuni să ne destabilizeze” a încheiat Brașoveanu

Articol scris de Mihai ANDRIEȘ

22 Aug. 2012, 16:58 Special
Pe aceeași temă