Mititelu a stabilit echipamentul oficial al Universității!

Mihai Andries 26 Jun. 2013, 18:46 Special

Siteul oficial al grupării patronate de Adrian Mititelu a anunțat azi încheierea unui acord cu firma Nike pentru echipamentul oficial al viitoarei echipe a Universității.

Iată cum sună comunicatul oficial:

Astăzi Universitatea Craiova a încheiat un acord oficial cu reprezentantul pe România al celebrei firme Nike. Astfel, echipamentul oficial pentru sezonul 2013-2014 va fi sub brandul prestigioasei firme americane. Reamintim faptul că Universitatea a mai folosit echipamentul firmei Nike în perioada 2005-2007. Alăturat vă prezentăm echipamentul oficial de joc al Universității Craiova pentru sezonul 2013-2014.

Modelul alb-albastru este cel oficial tradițional, iar modelul negru-portocaliu este echipamentul oficial de rezervă.  De asemenea, FC Universitatea Craiova a hotărât ca mult timp de-acum înainte, motto-ul de pe echipamentul oficial și nu numai, să fie celebrul mesaj de luptă lansat de suporteri împotriva nedreptăților FRF: Justice for Craiova.

Pe umărul stâng, echipamentul va purta sigla celor 5 județe  ce simbolizează regiunea Olteniei. Pe umărul drept va rămâne în continuare simbolul tricolorului și al Ligii I, pe considerentul că pe lângă dezafilierea frauduluoasă și retrogradarea din 2011 a fost una forțată de cei care au vrut distrugerea Universității. Chiar dacă acceptăm această situație din punct de vedere regulamentar, nu o vom accepta niciodată din punct al fair-play-ului sportiv. Universitatea Craiova, în returul 2010-2011, a fost subminată print toate mijloacele posibile.

Circa 5.000 de tricouri vor fi puse în vânzare la magazinul și pe magazinul online, începând cu data de 15 august 2013.

 

Sursa: FC Universitatea Craiova

 

Mihai Andries 26 Jun. 2013, 18:46 Special
Pe aceeași temă