Miting pentru salvarea FC Argeș!

Mihai Andries 28 Jun. 2013, 11:42 Special
Miting pentru salvarea FC Argeș!

Asociația Suporterilor FC Argeș va organiza, astăzi, de la ora 18.30, în Piața Primăriei, un miting de susținere a clubului FC Argeș. La acest miting și-au anunțat prezența fostele glorii ale clubului alb-violet, oa­meni de sport din județ, antrenorii de la Centrul de Copii și Juniori și simpli oameni care iubesc sportul. Florin Dobre, liderul galeriei alb-vio­lete, așteaptă cît mai mulți iubitori ai echipei FC Argeș să se alăture la protest.

 Dobre spune că echipa nu trebuie sub nici o formă să dispară, iar el și toți mem­brii asociației pe care o conduce vor face de­mersurile legale pentru a scoate la i­vea­lă adevărul și spre a găsi soluții ca despre brandul FC Argeș să nu se vor­bească la trecut.

„Noi, suporterii, nu vrem să lăsăm să moară această for­ma­ție. FC Argeș nu este precum Chiajna, o co­mună care a promovat în Liga I și apoi s-a stins. FC Argeș nu este o echipă oa­re­care. Pe­nescu și-a bătut joc de acest club, l-a dus la pieire! Acum o dă cotită și a­runcă pisica în ograda altora, dar nu-i va mer­ge mult, pentru că noi sîntem dispuși să ne că­utăm dreptatea la or­ga­nele competente. Vom apela și la DNA, da­că va fi cazul. Nu se poate așa ceva! Și autoritățile locale au vina lor, deoarece i-au dat prea ușor echipa lui Penescu, care, iată, a îngropat-o. Fac un apel către toți iu­bitorii de fotbal să vină alături de noi, cu scopul de a sen­sibiliza oamenii potenți fi­nan­ciar pen­tru a salva această echipă. Nu va fi un miting neapărat anti-Penescu, ci vom scan­da doar pentru redresarea fot­balului arge­șean, care se află în moarte cli­nică. Să vină lîngă noi și părinții copiilor de la Cen­trul de Copii și Juniori, care au chel­tuit sute de milioane din buzunar, întrucît a­cest club nu le-a pus la dispoziție mai nimic. În altă ordine de idei, avem sem­nale că vor veni și suporteri din mai mul­te orașe, aparținînd galeriilor altor e­chi­pe. Și noi am participat la mitingurile lor, iar din solidaritate mi s-ar părea nor­mal să ne susțină și ei demersul. Aș­tep­tăm la a­cest miting cît mai mulți oameni, pen­tru că FC Argeș este un simbol al ju­de­țului, care nu trebuie să dispară”, a de­cla­rat pre­ședintele Asociației Suporterilor FC Ar­­geș.

 

Sursa: Curierul Zilei

Mihai Andries 28 Jun. 2013, 11:42 Special
Pe aceeași temă