Mihai Baicu, regretat și sub Pietricica

08 Jul. 2009, 12:59 Special
Mihai Baicu,** regretat și sub Pietricica

„A jucat destul de puțin la Ceahlăul. Mi-l amintesc însă ca un băiat bun, dar ca jucător vă spun că avea predispozitie pentru îngrășare. Lua ușor în greutate și cred că și acela a fost un motiv pentru care a renunțat destul de repede la cariera de fotbalist. Nu pot spune decât că îmi pare rău, în numele clubului, și Dumnezeu să-l ierte”, a declarat președintele Viorel Măstăcăneanu.

 

Baicu a venit la Ceahlăul de la Farul Constanța, în speranța de a întări ofensiva pietreană înainte de promovarea în Liga I, avînd în vedere experiența acumulată de-a lungul timpului.

 

Ionuț Covrig, acum la final de contract cu Ceahlăul, și Valentin Avădanei, antrenor secund în prezent la Ceahlăul II Piatra Neamt, l-au avut coleg pe Baicu în sezonul 2005-2006. „A fost un jucător de valoare care a arătat destul de multe în fotbalul românesc. A jucat la Ceahlăul o perioadă scurtă, dar vă spun că a pus suflet pentru această formație, chiar în anul în care am promovat în Liga I”, a declarat Ionuț Covrig, portarul căruia Ceahlăul nu i-a mai prelungit contractul în această vară.

 

Valentin Avădanei a auzit tragica veste la televizor, ieri dimineață, recunoscând că l-a șocat. L-a caracterizat ca un jucător foarte bun și un coleg de echipă de toată isprava. Mihai Baicu a bifat 112 partide în primul eșalon intern și a reușit să înscrie 17 goluri. În liga secundă a jucat 44 de meciuri, trecându-și numele pe lista marcatorilor de 31 de ori.

 

Articol scris de Eșanu DAN
 

08 Jul. 2009, 12:59 Special
Pe aceeași temă