Metode hilare pentru a fugi de presiunile jucătorilor: Șiman a scos faxul din priză și a refuzat curierul!

Mihai Andries 16 May. 2013, 13:07 Special
Metode hilare pentru a fugi de presiunile jucătorilor:** Șiman a scos faxul din priză și a refuzat curierul!

Patronul studenților refuză să primească înștiințările FRF cu privire la declararea jucătorilor liberi de contract: a scos faxul din priză și a respins firma de curierat care aducea documentele. Vasile Șiman (foto) nu renunță sub nicio formă la războiul pe care îl duce de o bună perioadă cu jucătorii săi. Deși primul pas spre libertatea fotbaliștilor a fost făcut la sfârșitul lunii aprilie, atunci când Camera Națională de Soluționare a Litigiilor a decis ca Lung, Ghinga, Patriche, Dobre, Ormenișan, Cioranu, Nistor și Lazăr să devină liberi de contract, patronul grupării din Regie  face tot posibilul să fugă de ordinul Federației.

Concret, FRF a trimis clubului, prin fax, de îndată ce decizia a fost luată, două înștiințări oficiale care trebuiau „executate” de club. În ambele dăți, în momentul în care actele trebuia să ajungă la club, oamenii de la birouri au scos faxul din priză!

Văzând că documentele se rătăcesc pe drum, Federația a mai apelat la o metodă de a-l anunța oficial pe Șiman că jucătorii sunt liberi de contract: o firmă de curierat rapid. Numai că nici de această dată patronul studenților n-a dorit să audă de înștiințările Federației, astfel că a refuzat primirea pachetului adus de curier. Momentan, actele se află la sediul firmei de curierat, iar dacă în termen de 14 zile nu vor fi ridicate de către destinatar, acestea vor reveni la Federație, care va fi nevoită să găsească un alt mod de expediere a înștiințărilor sau să repete acțiunea.

Nu vreau să comentez toate prostiile pe care le lansează acești jucători. Deja depășesc orice limită. Nu mă intere­sează ce spun
Vasile Șiman, finanțator Sportul Studențesc

Mihai Andries 16 May. 2013, 13:07 Special
Pe aceeași temă