EXCLUSIV | Steaua poate promova în Liga 3, chiar dacă a pierdut șansa de a ajunge la baraj: „O să facem o solicitare la FRF”

Marius ANGHEL 04 Jun. 2019, 17:47 București
EXCLUSIV | Steaua poate promova în Liga 3, chiar dacă a pierdut șansa de a ajunge la baraj:**

Pompiliu Bixi Mocanu, comandatul Clubul Sportiv al Armatei Steaua, a comentat în cadrul emisiunii ProSport LIVE posibilitatea ca echipa pe care o antrena Marius Lăcătuș să ajungă în Liga 3 în acest sezon, cu toate că nu a reușit să ajungă la baraj. Conducătorul roș-albaștrilor le-a cerut subalternilor să se intereseze la FRF despre posibilitatea de a înscrie clubul al treilea eșalon. Regulamentul FRF permite unul club care are echipă în Liga Elitelor să își înscrie o formație și la nivelul Ligii 3.

Acesta a spus că Steaua a făcut primele demersuri în acest sens. Echipa trebuie să îndeplinească, astfel, criteriile precizate în regulamentul Federației Române de Fotbal în privința utilizării a multor juniori. „Referitor la acest aspect, am luat în calcul în această dimineață și această variantă. Chiar i-am transmis rugămintea domnului Neagoe (n.r. – managerul secției de fotbal CSA Steaua), să facă o solicitare în acest sens la Federația Română de Fotbal. Dacă există o posibilitate cât de mică, trebuie să o luăm ca și o opțiune foarte, foarte serioasă. Am studiat regulamentul, știm că există o posibilitate, cu condiția ca să îndeplinim condițiile de promovare din acest punct de vedere și am luat-o în calcul”, a spus Bixi Mocanu, la ProSport LIVE.

Lider în Liga 4 pe tot parcursul sezonului, Steaua a ratat participarea la baraj după ultima partidă din play-off, în urma înfrângerii suferite cu Carmen București. Echipa antrenată de Daniel Iftodi a câștigat cu 1-0, printr-un autogol al „militarilor”, și va juca barajul de promovare în Liga 3 cu Mostiștea Ulmu, campioana județului Călărași.

Marius ANGHEL 04 Jun. 2019, 17:47 București
Pe aceeași temă