Meciuri tari la sport.ro

24 Aug. 2009, 12:29 Special
Meciuri tari la sport.ro

Steaua II, FCM Bacău, CS Otopeni și FC Argeș sunt echipele care vor putea fi urmărite în acest wekeend la sport.ro în partide contând pentru etapa a treia a Ligii a doua.

 

Meciul dintre Steaua II și FCM Bacău va fi transmis sâmbătă, de la ora 19, în timp ce derby-ul dintre FC Argeș și CS Otopeni se va juca duminică cu începere de la ora 11.

Tinerii steliști vor avea de înfruntat poate cel mai puternic adversar din acest început de campionat, FCM Bacău anunțându-se a fi o pretendentă serioasă la promovare în Liga 1. Moldovenii vin la București după două victorii categorice cu echipe nou promovate, ambele cu scorul de 4-0. Beneficiind de un golaveraj de invidiat, dar și de o mare poftă de joc, jucătorii lui Poenaru vor încerca să smulgă 3 puncte din confruntarea din Ghencea și să se mențină în fruntea clasamentului. De partea cealaltă, jucătorii lui Leo Strizu vor încerca să nu lase garda jos și să beneficieze de avantajul terenului propriu.

 

Seria a II-a va oferi prima confruntare dintre două echipe retrogradate din Liga 1. Pe stadionul orășenesc, CS Otopeni va primi replica fostei colege din Liga I, FC Argeș. Ambele echipe au avantajele și dezavantajele lor: dacă pentru ilfoveni seria a doua e o necunoscută, nu același lucru se poate spune și despre piteșteni, echipă cu care s-a întâlnit în sezonul trecut. Palmaresul e însă de partea Argeșului, care a reușit să obțină patru puncte din cele două confruntări din sezonul trecut, 1-1 acasă și 2-1 în deplasare. Elevii lui Ionuț Badea vor încerca să crească și ritmul după ce etapă trecută a învins cu 1 la 0 Drobeta, dorința declarată a tehnicianului fiind de a câștiga toate meciurile.

Articol scris de Bogdan Andrei Fechită

 

24 Aug. 2009, 12:29 Special
Pe aceeași temă