Marius Staicu și-a încheiat aventura în futsal. Atacantul nu ar refuza o revenire la ACS Poli sau Metalul, dar e mai mult cu gândul la o aventură arabă

Cornel Biholari, Marius ANGHEL 21 Dec. 2014, 15:52 Special
Marius Staicu și-a încheiat aventura în futsal.** Atacantul nu ar refuza o revenire la ACS Poli sau Metalul, dar e mai mult cu gândul la o aventură arabă

Marius Staicu va schimba din nou echipa în această iarnă. Atacantul timișorean a avut parte în toamnă și de o aventură în futsalul de Liga I cu Muncitorul Reșița, dar va reveni pe teren mare. Una dintre variantele sale e cu adevărat exotică, dar foarte rentabilă financiar: Al-Shabab SC, din primul eșalon al Kuweitului.

Jucătorul de 27 de ani a trecut în toamnă la futsal după experiența nefericită de la Pâncota. Fostul atacant al lui ACS Poli a fost piesă de bază la Muncitorul, pentru care a marcat pe parchet nouă goluri în cinci jocuri. „Gospodarii” sunt deocamdată pe locul 9 la prima lor participare. Staicu se află acum în vacanță în Spania și vrea să revină în fotbalul mare cât mai aproape de casă, dar ar putea juca până la urmă la mii de kilometri distanță.

„Când voi ajunge în țară voi vedea ce am de făcut. Normal aș alege Timișoara pentru că mai am multe de spus și Reșița m-ar tenta pentru că acolo m-am simțit cel mai bine, dar nu depinde de mine ci și de alte persoane”, a spus Marius Staicu.

De fostul atacant al „rosso-nerilor” sunt interesate câteva echipa din seria a II-a, precum Caransebeșul, Oltul și Vâlcea, dar o ofertă bună ar putea veni din fotbalul arab. Al-Shabab SC din Kuweit a fost preluată în toamnă de antrenorii români Aristică Cioabă și Costel Bîrsan, iar timișoreanul ar câștiga aproape 50 de mii de dolari pentru un sezon petrecut în zona Golfului.

Articol scris de Cornel BIHOLARI (Sport9.ro)

Cornel Biholari, Marius ANGHEL 21 Dec. 2014, 15:52 Special
Pe aceeași temă