Legendele au coborât în arenă la Hunedoara!

Marius ANGHEL 17 Jan. 2013, 12:26 Special

Fotbaliștii de legendă ai Corvinului au dat încă o reprezentație de gală aseară la Deva. Companioni le-au fost foști jucători ai Mureșului Deva, Aurul Brad și Certej. Spectacolul a fost gustat la maximum de spectatorii care au umplut tribuna Sălii Sporturilor.

Fostele glorii ale fotbalului hunedorean de la finalul secolului trecut și un pic după s-au întâlnit aseară la Deva, reședința de județ însă nu și capitala fotbalului titlu neoficial atribuit pe bună dreptate Hunedoarei urbe care i-a dat țării și lumii pe Gabor, Andone, Rednic, Mateuț, Văetuș, Nicșa, Petcu, regretatul Mișa Klein, Hanganu sau Lobonț. Vivat Primăria Deva!

Spectacol la viteză redusă

Plictiseala care tindea să acapareze tribuna după primul joc care a pus față în față echipele de old-boys ale Mureșului Deva și Aurului Certej a fost spartă de intrarea în arenă a componenților echipei de aur a Corvinului din anii 1980.

Cu Andone în frunte în rol de căpitan „corbii” au intrat în mica arenă pentru jocul cu moții de la Aurul Brad la fel ca în perioada de glorie. Cu piepturile înainte. Primirea a fost pe măsură, ca pentru niște veritabile staruri. Dintr-o dată tribuna trecută bine de prima tinerețe a fost aprinsă de blițuri și trezită de aplauze.

Pe parchet încălzirea a fost de bază și preambul pentru spectacolul total ce a urmat chiar dacă trecerile piciorului peste minge au fost mai încete, călcâiele mai rare, sprinturile mai scurte și pasele mai dese. Schimbări!? Fără număr și fără permisiunea arbitrilor. Totul pentru deliciul publicului care a gustat show-ul din plin.

În condițiile date rezultatul nici nu a mai contat deși tabela de marcaj a consemnat gol după gol. Iar meciurile s-au scurs unul după altul patru ore la rând. La altă vedere!

Articol scris de Sami Tamaș

Foto: Remus Suciu (Replica Hunedoara)

Marius ANGHEL 17 Jan. 2013, 12:26 Special
Pe aceeași temă