LA MULȚI ANI, VIVI RĂ‚CHITĂ‚!

30 May. 2009, 14:48 Special
LA MULȚI ANI, **VIVI RĂ‚CHITĂ‚!

Antrenorul echipei României „B”, Valeriu Răchită împlinește astăzi 39 de ani. Câștigător al cupei României cu Petrolul în 1995 din postura de căpitan, Vivi a rămas mereu în inimile suporterilor petroliști.

 

Fiind unul dintre cei care au pus bazele campaniei „Petrolul e al nostru”, Răchită se zbate pentru a reda o nouă față fotbalului ploieștean. Petrolul este și va rămâne întotdeauna în inima sa și se speră ca el să conducă din nou această echipă pe culmi cât mai înalte din postura de manager general, după mult vehuculata preluare.

 

Fundașul care a jucat sub culorile galben-albastre timp de 7 ani, s-a impus repede în formația găzarilor, fiind poate cel mai important jucător al „erei” Petrolului ’95.

 

Suporterii Petrolului pregătesc o surpriză specială pentru Vivi, urmând să meargă în această seară la el acasă, sperând totodată să obțină garanția că acesta va rămâne la Ploiești pentru a terminat ce a început în 2006 împreună cu campania “Petrolul e al nostru”, adică promovarea Petrolului în liga I.
 

 

Articol scris de Cosmin Manea
 

30 May. 2009, 14:48 Special
Pe aceeași temă