Rapid, set la zero într-un amical cu CS Berceni. Modul original în care giuleștenii îl sărbătoresc pe Daniel Pancu | VIDEO

Marius ANGHEL 17 Aug. 2019, 10:48 Pregătiri, amicale

Începe să devină o obișnuiță ca Rapid să joace între meciurile oficiale din Liga 2 și câte un amical. Daniel Pancu are un lot numeros, astfel că vrea să își țină în formă jucătorii, atât cei care au evoluat în campionat, cât și cei care au prins minute mai puține sau deloc în acest debut de sezon. S-a întâmplat săptămâna trecută, când giuleștenii au jucat cu Bucharest United (Liga 4 București), pe care au învins-o cu 5-1, și s-a repetat și acum, ieri seară, când au mers la marginea Capitalei și au întâlnit-o pe CS Berceni (Liga 4 Ilfov).

Împotriva noii echipe a comunei ilfovene care nu cu mult timp în urmă avea club în Liga 2, Rapid s-a distrat. CS Berceni a încasat un sec 6-0 de la jucătorii antrenați de Daniel Pancu, însă descătușarea acestora din urmă a venit în partea secundă a partidei desfășurate în nocturnă.

Petre Goge (5) și argentinianul Matias Roskopf (20) au înscris în debutul jocului, stabilind, totodată, și rezultatul pauzei, iar în repriza a doua au marcat austriacul Sandro Djuric (51), Cătălin Hlistei (56), Antonio Sefer (72) și Marian Drăghiceanu (90).

Daniel Pancu a început jocul în următoarea formulă: Achiriloaie – I. Voicu, Mallo, Bg. Manole, Oanea – Jorza, Pănoiu, Goge – Dodoi, Vlada, Roskopf. În repriza a doua au fost utilizați: Drăghia – Băjan, Al. Iacob, Babaua, Finica – Drăghiceanu, R. Lazăr, Djuric – Sefer, Hlistei, Al. Dulca.

Săptămâna trecută, înaintea meciului cu Concordia Chiajna (3-1),  Rapid a jucat un amical cu Bucharest United (Liga 4), pe care a învins-o cu 5-1, prin golurile marcate de George Tudoran (două) și Matias Roskopf (trei).

Rapid joacă următorul meci în campionat tocmai marți, la Turnu Măgurele, de la ora 18:45, cu nou-promovata Turris Oltul, una dintre cele trei echipe care au punctaj maxim după primele două etape. Cele două formații s-au întâlnit și în ediția trecută a Cupei României, când teleormănenii s-au impus cu 2-0 în Giulești.

Daniel Pancu, aniversatul zilei

Altfel, astăzi, rapidiștii îl sărbătoresc pe antrenorul Daniel Pancu, care împlinește 42 de ani. „La mulți ani, Daniel PANCU! Să ne trăiești, Pancone!”, a scris clubul Rapid pe pagina sa de Facebook. Tot acolo, alb-vișiniii au postat un videoclip cu mesaje cu urări de la rapidiști și fani ai echipei Beșiktaș.

Foto: FC Rapid 1923

Marius ANGHEL 17 Aug. 2019, 10:48 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă