Poli – „U” Cluj, meci decisiv pentru semifinală

08 May. 2012, 14:16 Juniori
Poli -

Poli Timișoara a învins luni seară cu 3-1 pe Gaz Metan Severin, în etapa a doua a fazei zonale a campionatului național de juniori A. Elevii lui Robert Frusa au acumulat astfel 4 puncte, exact ca și Universitatea Cluj, echipă care în celălalt duel al zilei a trecut de Gaz Metan Mediaș cu 7-0.

Astfel, cele două formații se vor confrunta în meciul decisiv pentru accederea în semifinale miercuri, 9 mai, de la ora 11,00, pe terenul I din complexul „Dan Păltinișanu”. De notat că, în această fază, în cazul unui rezultat de egalitate, se vor executa lovituri de departajare.

Mai multe POZE de la meci

Nu a fost ușor în meciul de luni. Mehedințenii au marcat primii, Mărculescu înscriind dintr-o lovitură liberă, în minutul 9. Poliștii au întors scorul, golurile unei victorii meritate fiind reușite de Zele (minutul 22), Precupanu (minutul 79) și Artean (minutul 88, din penalty).

Iată echipa învingatoare: Ostafie – Belu, Bucșan, Obersterescu, Zele -Cosovanu, Artean, Constantinescu, Lupancu – Mucsi, Plescan (au mai intrat Precupan, Radosav, Opriș, Caluseru, Neamțu).

Sursa: Poli Timișoara

08 May. 2012, 14:16 Juniori
Pe aceeași temă