FOTO | Primele imagini cu jucătorii Rapidului la antrenamente

Răzvan STÎNGĂ 23 May. 2020, 12:30 Liga 2
FOTO | Primele imagini cu jucătorii Rapidului la antrenamente

Rapid a început antrenamentele pentru debutul în play-off-ul care se prefigurează la Liga 2. Vrea să promoveze la finalul sezonului și e una dintre echipele care a demarat cel mai repede pregătirea. Dan Alexa vrea ca jucătorii lui să fie într-o formă cât mai bună din punct de vedere fizic la debutul în competiția care se prefigurează că va începe la începutul lunii iulie. Rapid a primit joi rezultatele testelor pentru COVID-19 și ulterior a intrat în cantonament.

Pe pagina de Facebook a clubului au apărut primele imagini cu jucătorii Rapidului. Procedurile impuse de Ministerul Sănătății și Ministerul Tineretului și Sportului sunt respectate de jucători, acest lucru observându-se din fotografiile prezentate. Fotbaliștii poartă măști și li se ia temperatura de fiecare dată când ajung la terenul de antrenament.

Rapid traversa, înaintea suspendării campionatului, un moment slab în Liga 2. În singurele trei meciuri din 2020, nu a reușit să câștige. A făcut 0-0 cu Turris Oltul Turnu Măgurele pe teren propriu, același scor cu ASU Politehnica Timișoara, în deplasare, și a cedat în Regie, scor 0-1, în fața celor de la CSM Reșița. De altfel, eșecul a condus la schimbarea de pe banca tehnică a lui Daniel Pancu. Acesta a fost înlăturat, iar în locul său a fost ales Dan Alexa.

Daniel Chiriță: ”La Rapid poate să vină și Șumudică. Dacă nu are rezultate, e dat afară” 

Despre problemele cu care s-a confruntat Rapid, cu privire la schimbările de antrenori, a vorbit și fostul fundaș Daniel Chiriță, într-o discuție pe YouTube cu Robert Niță, și el fost jucător al echipei din Giulești. Chiriță crede că ceea ce s-a întâmplat la Rapid este normal pentru România, unde antrenorul nu este lăsat să lucreze în liniște și să își ducă proiectul la capăt. După primele eșecuri, este dat afară.

Și Schumacher a fost îndepărtat destul de ușor de la Rapid. A făcut performanță cu bani zero. Acum i-a venit lui Pancu rândul, cum o să-i vină și lui Alexa rândul. La echipe de tradiție, gen Petrolul, Rapid, UTA, care au fani mulți, te iartă de câteva ori, dar nu te așteaptă nimeni. Poate să vină și Șumudică. Se pune antrenor la Rapid și dacă nu are rezultate e dat afară, e curățat, pentru că acesta este fotbalul. Pancu a avut multe rezultate de egalitate.

E prietenul meu, dar când faci egal cu o echipă de la retrogradare, nu știu ce pretenții poți să ai. În România, nu e ca afară, cum e în Anglia. Ai pus un antrenor, patru ani de zile e acolo. Depinde și de cine dă banii. Cine dă banii decide, nu e ca afară. Acolo te lasă. La noi nu, la noi te schimbă”, a declarat Daniel Chiriță.

Rapid începe play-off-ul de pe locul 6, cu 19 puncte 

Rapid va lua startul în play-off și va avea un mic avantaj în play-off-ul pentru deciderea celor două cluburi care promovează în Liga 1 și a echipei care va merge la baraj. Datorită înjumătățirii punctelor înaintea primei etape din cele cinci, Rapid va porni de pe ultima poziție, 6, dar cu o diferență de șase puncte față de liderul UTA Arad.

  1. UTA Arad – 25 puncte
  2. CS Mioveni – 20 puncte*
  3. Turris Oltul Turnu Măgurele –  20 puncte*
  4. Campionii FC Argeş – 19 puncte
  5. Petrolul Ploieşti – 19 puncte
  6. Rapid – 19 puncte*

*echipele beneficiază de o rotunjire în plus cu 0,5. La final, în caz de egalitate de puncte, echipele care au beneficiat la început de rotunjire vor fi în dezavantaj.

Foto: FC Rapid 1923 

https://liga2.prosport.ro/seria-1/rapidistii-au-trecut-testul-sars-cov-2-si-intra-in-cantonamentul-de-doua-saptamani-echipa-giulesteana-e-a-treia-din-play-off-ul-ligii-2-care-incepe-pregatirea-in-mod-organizat-19133214

https://liga2.prosport.ro/seria-1/emil-sandoi-vede-uta-cu-prima-sansa-la-promovare-si-spune-pe-cine-isi-doreste-pe-urmatoarele-doua-pozitii-in-play-off-ul-ligii-2-sa-fiu-sincer-astea-sunt-preferatele-mele-19133128

https://liga2.prosport.ro/seria-1/dunarea-calarasi-isi-propune-promovarea-in-sezonul-urmator-pustai-acesta-va-fi-obiectivul-vedem-ce-mai-schimbam-ce-mai-aducem-si-e-timp-in-doua-luni-sa-facem-un-proiect-situatia-19133295

https://liga2.prosport.ro/seria-1/jucatorii-echipei-uta-au-trecut-cu-bine-si-de-vizitele-medicale-obisnuite-laszlo-balint-trebuie-sa-planificam-totul-in-cele-mai-mici-detalii-19133311

Răzvan STÎNGĂ 23 May. 2020, 12:30 Liga 2
Pe aceeași temă