Daniel Chiriță n-a promovat Petrolul 95 Ploiești în Liga 3. Echipa a pierdut dramatic cu CSM Oltenița, iar fostul fundaș și-a rupt clavicula: ”Am avut ghinion că am jucat și în turul 1, dacă băgam la loto nu câștigam”

Răzvan STÎNGĂ 25 May. 2021, 15:52 Liga 4
Daniel Chiriță n-a promovat Petrolul 95 Ploiești în Liga 3. Echipa a pierdut dramatic cu CSM Oltenița, iar fostul fundaș și-a rupt clavicula: ”Am avut ghinion că am jucat și în turul 1, dacă băgam la loto nu câștigam”

Petrolul 95 Ploiești, echipa lui Daniel Chiriță, nu a reușit să promoveze în Liga 3. A pierdut dramatic dubla decisivă cu CSM Oltenița, deși în tur s-a impus cu 3-0 și lucrurile păreau, în foarte mare măsură, rezolvate. A început bine și returul, a condus cu 1-0 din minutul 8, dar la final Petrolul 95 Ploiești a pierdut, la general, cu 1-4.

  • Rezultatele barajelor decisive pentru Liga 3 sunt AICI.

Daniel Chiriță, despre faptul că Petrolul 95 Ploiești a fost nevoită să joace și primul baraj pentru Liga 3: ”Dacă puneam la loto, nu câștigam” 

Daniel Chiriță a vorbit pentru Liga2.ro despre cele întâmplate, fiind dezamăgit și supărat pentru acest eșec. El și-ar fi dorit ca echipa sa să urce în Liga 3, pentru a da posibilitatea jucătorilor de la academia sa să se dezvolte altfel.

Fostul fundaș, care a jucat și el un meci, în turul 1 al barajelor pentru promovarea în Liga 3, crede că greșelile din momentele cheie ale returului au contat decisiv. În plus, el nu a putut juca în dubla cu CSM Oltenița după ce și-a rupt clavicula în confruntarea precedentă din baraj, cu FC Avrig, câștigată cu 4-0.

În plus, au fost și alte absențe, printre care s-a numărat și fiul său, Alexandru Chiriță, care și-a rupt ligamentele piciorului stâng.

Am câștigat meciul tur, am condus cu 1-0 în retur, dar am făcut multe greșeli. Am avut foarte mulți accidentați, fiul meu a avut probleme cu ligamentele, un atacant tot probleme cu ligamentele. Eu nu am jucat pentru că am avut probleme cu clavicula. Au fost cinci-șase jucători care au fost accidentați, în total, în retur.

Sunt supărat, dar mergem mai departe. Am făcut niște cheltuieli foarte mari, cu teste și altele. Am dat prime, am plătit salarii și e păcat. Am plătit din banii mei, dar și de la anumiți sponsori, d-asta și sunt supărat. 70 la sută au fost banii mei.

Am avut și ghinion, pentru că am fost dintre echipele care au jucat și primul baraj. Am fost în acele șase echipe… dacă puneam la loto nu câștigam. Acolo, la primul meci, mi-am și rupt clavicula. Pe urmă am picat cu Oltenița și nici n-am putut să joc.

La Oltenița s-au rupt doi mijlocași, chiar am avut ghinion. E păcat, pentru că am vrut să promovez pentru jucătorii U16, U17. Mă gândeam că vor juca ei la Liga 3, era altceva pentru ei, se dezvoltau altfel.

Eu am jucat, pentru că nu am avut timp să ne organizăm prea bine. Am jucat și cred că m-am descurcat bine. Avem și echipă bună, ce-i drept, pentru că am câștigat tot în Liga 4 Prahova”, a spus Daniel Chiriță pentru Liga2.ro.

Daniel Chiriță (47 de ani) a mai precizat că va continua să atace promovarea sezonul următor, în ciuda eșecului de acum. Vrea neapărat să urce în Liga 3.

Trei din golurile încasate de Petrolul 95 Ploiești în returul cu CSM Oltenița: 

În mare măsură, în turul 2 al barajelor pentru Liga 3, în situația echipei Petrolul 95 Ploiești s-a regăsit majoritatea echipelor de Liga 4. Formațiile de eșalon patru au cedat în dublele de promovare în fața ultimelor clasate din Liga 3, cu care au fost desemnate să joace dubla decisivă.

Doar opt campioane din Liga 4 au trecut de ultimele clasate din Liga 3 

Din Liga 3, formațiile care și-au obținut menținerea în divizie pentru stagiunea următoare sunt CSM Pașcani, AFC Odorheiu Secuiesc, Avântul Valea Mărului, Sportul Chiscani, CSM Oltenița, Recolta Gheorghe Doja, Academica Clinceni 2, Concordia Chiajna 2, Kids Tâmpa Brașov, Progresul Ezeriș, Luceafărul Oradea, CS Ocna Mureș și Progresul Șomcuta Mare.

De partea cealaltă, campioanele din Liga 4 care au reușit să iasă învingătoare în confruntările cu ultimele clasate din Liga 3 sunt Dinamo Bacău, CSM Fetești, Real Bradu, Voința Lupac, Viitorul Șimian, Pobeda Star Bisnov, Frontiera Curtici și Aurul Brad.

Video: Sport Ph-online.ro

https://liga2.prosport.ro/cupa-romaniei/a-fost-stabilit-programul-cupei-romaniei-editia-2021-2022-termenul-limita-pana-la-care-ajf-urile-trebuie-sa-comunice-reprezentanta-judeteana-din-turul-i-19186831

https://liga2.prosport.ro/liga-3/un-judet-fara-echipa-la-nivel-national-de-7-ani-a-revenit-in-liga-3-precedentele-trei-cluburi-care-au-reprezentat-mehedintiul-s-au-retras-din-campionat-dupa-doar-un-tur-dar-viitorul-simian-promite-c-19186821

https://liga2.prosport.ro/liga-4/ajf-ilfov-are-un-nou-presedinte-constantin-buhac-a-castigat-alegerile-in-fata-lui-dumitru-craciun-care-voia-un-nou-mandat-desi-depasea-varsta-admisa-de-regulament-19186013

 

Răzvan STÎNGĂ 25 May. 2021, 15:52 Liga 4
Pe aceeași temă