Pantilimon are un nou coleg din România! Vasi, de la Atletico Arad, a semnat pe doi ani!

Mihai Andries 08 Jan. 2014, 00:47 Juniori
Pantilimon are un nou coleg din România!** Vasi, de la Atletico Arad, a semnat pe doi ani!

Internaționalii români de juniori continuă să aibă căutare peste hotare. Cel mai recent talent care părăsește România este Emanuel Vasi, jucătorul crescut de CS Atletico Arad, care a fost transferat la clubul Manchester City.

Vasi a început fotbalul la CS Atletico în anul 2002 cu antrenorii Cristian Păcurar și Marius Demian la grupa de copii născuți în anul 1997. Pe parcurs a mai fost antrenat de Francisc Tisza și Bogdan Oneț. Este campion național la Juniori E (2008/2009) și vicecampion național la Juniori C (2010/2011), respectiv component al naționalei de juniori U17 a României. A fost ales cel mai bun jucător și cel mai tehnic jucător la diferite turnee internaționale la care a participat.

VEZI MAI MULTE IMAGINI DE LA SEMNAREA CONTRACTULUI

Emanuel a semnat un contract pe o perioadă de doi ani cu Manchester City FC, club de care este monitorizat de câțiva ani și cu care a participat la mai multe turnee internaționale, printre care și în Dubai. Transferul a fost perfectat de colaboratorul clubului Atletico Arad, Adrian Ștefănescu, director executiv la PlayMaker Consulting International.

 

Sursa: Atletico Arad

Mihai Andries 08 Jan. 2014, 00:47 Juniori
Pe aceeași temă