UTA trebuie să o răsplătească pe CS U Craiova în „speța” coreanului Kim

Marius ANGHEL 15 Oct. 2016, 15:43 Diverse
UTA trebuie să o răsplătească pe CS U Craiova** în

În urmă cu un an, clubul UTA Bătrâna Doamnă anunța transferul unui fotbalist asiatic din curtea celor de la CS U Craiova. Kim Du-Ho Hery s-a remarcat cu ocazia selecției naționale organizate de club la mijlocul lunii trecute și a evoluat pentru arădeni în turul stagiunii trecute în campionatul Ligii Elitelor și Liga a 4-a. Cu tată coreean și mamă româncă, mijlocașul de bandă născut în orașul Băniei, era în circuitul naționalei Under 17 a României când a semnat cu Bătrâna Doamnă.

La un moment dat, însă, asiaticul a dispărut brusc de la clubul fanion al Aradului, acuzând – de altfel – și dureri la nivelul mușchilor abdominali, pentru ca în ședința de vineri a Comisiei Naționale de Soluționare a Litigiilor să aflăm că era la mijloc și o problemă de ordin juridic. „Admite în parte cererea de chemare în judecată formulată de reclamantul Club Sportiv U Craiova SA în contradictoriu cu pârâtul Asociația Clubul Sportiv UTA Bătrâna Doamnă ca întemeiată. Obligă pârâtul Asociația Clubul Sportiv UTA Bătrâna Doamnă la plata către reclamantul Club Sportiv U Craiova SA a sumei 3.200 lei cu titlu de compensație de formare pentru jucătorul Kim Du – Ho Hery. Obligă pârâtul Asociația Clubul Sportiv UTA Bătrâna Doamnă la plata către reclamantul Club Sportiv U Craiova SA a sumei 455 lei cu titlu de taxă de procedură. Cu recurs în 5 zile de la comunicare” – e anunțul comisiei federale.

Scăparea conducerii UTA-ei ne miră puțin, căci o știam atentă, ca să nu spunem tipicară, când vine vorba despre astfel de „spețe”.

Sursa: Sport Arad

Marius ANGHEL 15 Oct. 2016, 15:43 Diverse
Pe aceeași temă