„Este un gest urât al celor de la Chindia.” ACS Șirineasa ia atitudine după ce dâmbovițenii i-au trimis înapoi accidentat jucătorul

După ce s-a pregătit toată iarna cu Chindia Târgoviște și era anunțat ca unul dintre transferuri, juniorul Robert Bloțu a fost trimis duminică înapoi accidentat la echipa cu care este sub contract, ACS Șirineasa, din Seria a 3-a a Ligii 3.

Vâlcenii au dat dovadă de înțelegere și l-au lăsat pe Bloțu să se pregătească cu Chindia timp de o lună, iar acum l-au recuperat accidentat, cu dublă entorsă!

„Este un gest urât al celor de la Chindia, iar băiatul este terminat din punct de vedere psihic. El mi-a povestit că s-a accidentat la amicalul Chindiei cu Mioveni, dar apoi a fost forțat să joace și în alte teste și a mai făcut o entorsă, iar ieri l-au anunțat că nu îl mai țin. Este un gest urât să îl ții până în ultima zi de transferuri, apoi să îl trimiți înapoi accidentat. Inițial, Chindia se înțelesese cu jucătorul, președintele lor ne-a și sunat că vor să îl țină, băiatul a jucat în toate amicalele. Este un gest urât să îl trimiți înapoi accidentat, durează până își revine, nici noi nu ne puteam folosi de el, este afectat și băiatul că nu a rămas la Liga a 2-a. Din fericire, noi îl aveam împrumutat de la CSM până în vară, altfel nici nu mai aveam când să îl legitimăm azi, că ne trebuia semnătura administratorului judiciar din Zăvoi, care este în Craiova”, a spus, pentru Liga2.ro, managerul echipei ACS Șirineasa, Mădălin Dobre.

Articol scris de AdiGeorgescu

Pe aceeași temă