Juniorii Gloriei își încarcă „bateriile” la Monteoru, pe banii părinților

12 Jan. 2012, 18:26 Juniori

În ciuda colapsului financiar în care se află clubul, juniorii Gloriei Buzău au reușit totuși, să plece într-un stagiu de pregătire centralizată. Acest lucru nu se datorează vreunui sponsor ci părinților care după ce au cumpărat echipamentul, la propunerea antrenorului Anton Nicolae au fost de acord să plătească și suma necesară efectuării unui cantonament de o săptămână, înaintea începerii școlii.

Locația aleasă, renumita stațiune Sărata Monteoru aflată la 18 kilometri de Buzău. Tinerele speranțe ale grupării din Crâng și-au stabilit cartierul general încă de duminică la ,,Casa cu tei” unde beneficiază de condiții optime iar tehnicianul le-a pregătit un ,,meniu” diversificat. Este vorba de streaching, alergări, forță ,,asezonate” cu pregătirea tehnico-tactică pentru ca la reluarea campionatului elevii lui Anton să fie într-o formă cât mai bună.

Din lotul deplasat la Monteoru fac parte Adnan (portar), Ghiță, Crăciun, Cotici, Dan, Gheață, Basamac, Rusen (fundași), Coman, Simion, Tobolcea, Nedelcu, Nistor, Tudor, Mititelu, Moisac (mijlocași), Cloșcă, Manolescu (atacanți).

Antrenorul se declară mulțumit de felul în care jucătorii săi răspund la efort subliniind că progresele sunt vizibile. ,,Mă bucur că am putut merge în cantonament însă nu este ceva sănătos ca părinții să platească.A fost o soluție de compromis având în vedere situația financiară critică a clubului.Important este faptul că am găsit înțelegere din partea părinților și este spre binele copiilor deoarece va conta mult acest stagiu de pregătire centralizată. Avem programate câte două antrenamente zilnic și chiar dacă este o perioadă grea din punct de vedere al pregătirii băieții strâng din dinți și reușesc să execute ce le cer iar asta mă mulțumește și sper ca în cel mai scurt timp să atingă parametrii doriți.Evident că, în ceea ce mă privește îmi doresc ca pe parcurs, cât mai mulți dintre acești copii să fie promovați la echipa mare și poate unii să ajungă la lotul național de juniori.Cred că peste cinci ani câțiva vor putea juca inclusiv în prima ligă dar sigur că pentru asta este nevoie de multă muncă și ambiție”, a declarat Anton Nicolae.

Articol scris de Adi SOARE

12 Jan. 2012, 18:26 Juniori
Pe aceeași temă