Hagi și Popescu, rivali pentru „aur”!

16 May. 2012, 10:28 Juniori
Hagi și Popescu,** rivali pentru

Gică Popescu și Gică Hagi vor fi rivali în afara terenului de joc, după ce Chindia Târgoviște și Viitorul Constanța s-au calificat ieri în finala Campionatului Național de juniori A (Under 19). Chindia a învins cu 4-0 pe CS FC Timișoara, iar Viitorul a trecut de Pandurii Tg. Jiu, scor 4-3.

Deși prima semifinală era programată să înceapă la ora 17:00, ploaia în rafale și fulgerele au amânat startul meciului dintre Chindia Târgoviște – CS FC Timișoara cu o jumătate de oră. Acest lucru nu a părut să deranjeze trupa „Baciului”, care a dominat clar jocul și a marcat patru goluri spectaculoase. Mult mai dramatică a fost cea de a doua semifinală. Viitorul Constanța a fost condusă cu 1-0, a întors rezultatul până la pauză (scor 3-1), dar la final a avut emoții. S-a terminat 4-3 pentru constănțeni, Pandurii reușind ultimul gol în prelungiri. Eroul echipei lui Hagi a fost macedoneanul Boban Nikolov, marcator a trei goluri.

VEZI O GALERIE FOTO DE LA MECIUL VIITORUL CONSTANȚA – PANDURII TG. JIU

Finala lui Gică

Confruntarea dintre Chindia Târgoviște și Viitorul Constanța va avea loc mâine, la ora 19:00. Aceasta îi va pune față în față pe Gheorghe Hagi și pe Gică Popescu, cei doi cumnați aflându-se prima oară în postura de rivali la o finală de campionat național. Cei doi lideri ai Generației de Aur au fost prezenți în tribunele de la Buftea și ieri, dar au fost rezervați și s-au încurajat reciproc.

Articol scris de Sorina OPRIȚESCU
Foto: Academia Hagi

16 May. 2012, 10:28 Juniori
Pe aceeași temă