FC Bihor și Luceafărul dau câte un junior la U17

Marius ANGHEL 06 Dec. 2012, 13:15 Juniori
FC Bihor și Luceafărul** dau câte un junior la U17

Doi jucători bihoreni, Octavian Botiș, de la Centrul de Copii și Juniori al clubului FC Bihor, și George Cornea, de la Luceafărul Felix, vor participa în perioada 13-16 decembrie la Mogoșoaia, în pregătire cu lotul național U17 (antrenor Ionel Augustin), la un stagiu care se va finaliza cu un joc amical.

Octavian Botiș (foto) evoluează pe postul de mijlocaș dreapta, este pregătit de antrenorul Călin Cheregi, coordonatorul Centrului de Copii și Juniori al FC Bihor, și s-a remarcat cu echipa sa de juniori de la club și-n evoluțiile din jocurile din această toamnă, din turul campionatului.

Fundașul stânga George Cornea a fost chemat, de asemenea, de selecționerul Ionel Augustin pentru acțiunea lotului național.

Cornea are 17 ani și a evoluat în acest tur pentru Luceafărul II, iar în ultimele etape a prins lotul de 18 al primei echipe, care activează în Liga a II-a.

Cornea a fost integralist la ultima acțiune a naționalei desfășurată în Israel, unde tricolorii au câștigat cu 3-1 amicalul cu selecționata țării gazdă.

George a fost adus de la LPS Bihorul, instituție cu care Luceafărul are încheiat un protocol de colaborare.

Sursa: eBihoreanul
 

Marius ANGHEL 06 Dec. 2012, 13:15 Juniori
Pe aceeași temă