Cupa Toni Doboș pentru școlile din sectorul 6

Mihai Andries 10 Oct. 2012, 23:02 Juniori
Cupa Toni Doboș** pentru școlile din sectorul 6

Primăria Sectorului 6, Baza Sportivă Toni Doboș și Asociația Municipală de Fotbal București organizează, începând din această seară, Turneul de fotbal Cupa Toni Doboș, competiție destinată Școlilor Generale din Sectorul 6. Turneul se va desfășura la Baza sportivă Toni Doboș, situată la intersecția străzii Moinești cu strada Liniei, Sector 6, iar în această primă ediție meciurile vor fi disputate între echipele de fotbal ale elevilor din clasele VII-VIII.

Prima etapă se va desfășura în sistem eliminatoriu

Astfel, începând din această seară și până pe data de 13 octombrie, câte șase, din cele 24, echipe de fotbal ale copiilor din școlile gimnaziale, clasele VII-VIII, vor juca câte un meci de departajare. Jocul se va desfășura pe parcursul a câte 20 de minute fiecare.
După prima etapă, în care vor rămâne în competiție 12 echipe, se vor forma două serii a câte șase echipe, în care se va juca în sistemul fiecare cu fiecare, după care primele două clasate din fiecare grupă vor disputa semi-finalele unde câștigătoarele celor două meciuri își vor disputa locul I în Finala mare iar învinsele locurilor 3-4 în cadrul Finalei mici.
După terminarea primei etape, vor urma meciurile dintre echipele de elevi ai claselor V și VI, după același regulament. La sfârșitul competiției, echipele câștigătoare vor primi din partea organizatorilor echipamente sportive și șansa de a juca la final fotbal cu marii jucători ai fotbalului românesc: Gheorghe Hagi, Toni Doboș ș.a.

Mihai Andries 10 Oct. 2012, 23:02 Juniori
Pe aceeași temă