Augustin Eduard e noul șef al Centrului de Copii și Juniori al FC Argeș

08 Dec. 2011, 14:12 Juniori
Augustin Eduard** e noul șef al Centrului de Copii și Juniori al FC Argeș

FC Argeș are, începând de ieri, un nou șef la Centrul de Copii și Juniori al clubului. În locul lui Marius Prisăceanu a fost numit Augustin Eduard, fostă glorie a grupării din Trivale, care are în pregătire mai multe grupe de juniori. Administratorul lui FC Argeș, Cătălin Barbu, a explicat motivele pentru care a luat această decizie.

Barbu așteaptă de la noul șef de centru să facă ordine: „Eu am stilul meu de a conduce, iar Prisăceanu are alt mod de lucru. Nu ne-am înțeles și nu am fost de acord cu modul lui de lucru. Nu am fost mulțumit de acțiunile lui și nu m-a în­țe­les. Augustin Eduard este un fost mare fot­balist și aștept de la el să facă ce nu a fă­cut Prisăceanu. Aștept să pună lucrurile la punct. Prisăceanu a fost prea prieten cu toată lumea. Chiar eram buni prieteni, pen­tru că el m-a adus pe mine la FC Argeș. Asta a fost situația și a trebuit să ne des­părțim”.

„Problemele sunt la conducere”

Fostul șef al Cen­trului de Copii și Ju­ni­ori explică de ce s-a ajuns la o ruptură cu ad­mi­nis­­tratorul Cătălin Bar­bu: „Nu am mai fost pe a­ceeași lungime de undă. Din punc­tul meu de ve­dere, lucru­ri­le au mers bine la centru. Problemele nu au fost la mine, ci la con­du­ce­re. Ca să poți realiza ceva, ai nevoie de timp. Este o muncă de ani. Decât să ajun­gem la alte lucruri, am preferat să spun eu stop. Mai am de primit salariul pe trei luni, iar antrenorii de la centru pe o lună. Eu am venit la acest club când a fost greu, însă fără bani nu poți să faci ceva. Voi rămâne tot în fotbal, pentru că am și alte oferte”.

„Voi rămâne același om”

Augustin Eduard, noul șef al centrului, vrea ca FC Argeș să dea cât mai mulți juniori la echipa de seniori: „Eu am crescut la acest club de la 8 ani. Am jucat aici 15 ani și de 18 ani sunt antrenor. Printre cei care au fost promovați se numără Cosmin Năstăsie, Monel Cârstoiu, Rover Cârstea, Boboacă și Cotigă. Obiectivul meu principal este să aducem cât mai mulți copii la fotbal, dar și promovarea juniorilor la echipa de seniori. Vreau ca instruirea copiilor să fie cât mai bună și să participe la cât mai multe competiții oficiale interne și internaționale. Eu voi rămâne același om și nu mă voi schimba, chiar dacă sunt în această funcție. Meseria mi-o voi face la fel ca și până acum. Totdeauna este loc și de mai bine”.

Sursa: Curierul Zilei

08 Dec. 2011, 14:12 Juniori
Pe aceeași temă