FC Argeș are punctaj maxim cu UTA în ultimele două sezoane. Eduard, tot nemulțumit: „Mă gândesc ce metode să aplic”

Marius ANGHEL 18 May. 2019, 19:35 Campionat
FC Argeș are punctaj maxim cu UTA în ultimele două sezoane.** Eduard, tot nemulțumit:

FC Argeș a câștigat fără probleme meciul de pe teren propriu cu UTA, scor 2-1, astăzi, în cadrul etapei a 36-a a Ligii 2. Piteștenii au ajuns, astfel, la patru victorii din tot atâtea posibile în fața „Bătrânei Doamne”, de la prezența ambelor echipe în Liga 2 în noua lor formulă.

Vasile Buhăescu a deschis scorul din minutul 26, iar diferența a fost majorată de fundașul Bogdan Vișa în minutul 73. Arădenii au marcat la ultima fază, prin tânărul Alexandru Oroian (90+3).

După eșecul suferit în etapa intermediară, 1-0 cu ACS Poli, deja retrogradată, la finalul căruia antrenorul Augustin Eduard își ataca dur jucătorii, acum, aceștia l-au mulțumit. „Finalurile de campionat sunt foarte greu de gestionat. Jucătorii, undeva în colțul subconștientului, acuză niște probleme de ordin mental, fizic, se acumulează uzură și stres. Astăzi, am jucat pe un teren impecabil, dar pe o căldură sufocantă. Atât cât a rezistat, UTA ne-a pus ceva probleme, dar în final este o victorie meritată, scontată, a echipei mai bune. Aceste puncte vin și ca o reparație pentru eșecul din etapa precedentă cu ACS Poli. Îi felicit pe jucători că s-au motivat în două zile de la precedentul meci și mi-au arătat adevărata lor față”, a spus, citat de Sport Arad, Eduard, la conferința de presă.

Totuși, antrenorul piteștenilor a avut și reproșuri de făcut față de ocaziile numeroase ironiste. „Tot timpul mă gândesc ce metode să aplic, ce antrenamente să facem pentru finalizare pentru a nu mai avea atâtea ratări. În opinia mea, cauza este uzura fizică, mentală și chiar fizică. Este un adevăr, nu o scuză. Jucătorii sunt și ei sunt oameni, trebuie să-i înțelegem și pe ei după 36 de etape”, a mai spus Augustin Eduard, care va mai sta pe banca tehnică până la finalul sezonului, locul său urmând să fie luat de Nicolae Dică.

După 65 de puncte acumulate după 36 de etape, FC Argeș se află pe locul 6 în clasament, iar în ultimele două etape din acest sezon mai are meciuri cu Academica Clinceni (d) și Sportul Snagov (a).

Foto: Leczki JOZSI (Mediafax foto)

Marius ANGHEL 18 May. 2019, 19:35 Campionat
Pe aceeași temă