„Suntem echipa extremelor!” Augustin Eduard, nervos după eșecul Argeșului cu retrogradata ACS Poli: „Jucătorii sunt datori atât față de mine, cât și de conducerea”

Marius ANGHEL 16 May. 2019, 18:58 Campionat

FC Argeș a pierdut meciul din deplasarea de la Timișoara, 1-0 cu ACS Poli, în fața unei echipe care a retrogradat deja matematic. Reușita partidei desfășurate pe arena Electrica, în cadrul etapei a 35-a a Ligii 2, i-a aparținut lui Dorin Codrea în minutul 75.

La finalul jocului, antrenorul piteștenilor, Augustin Eduard, s-a declarat dezamăgit de rezultat. Acesta nu le găsește nicio scuză lui Raul Costin și compania.

„Acum, fiind final de campionat, cred că unii dintre jucători nu se mai pot concentra și motiva la meciuri. Am ratat din toate pozițiile, iar când am tras pe spațiul porții, a apărat portarul Timișoarei. Ei au avut un singur șut pe poartă, din care au și înscris. Suntem echipa extremelor. Putem învinge pe cine nu te aștepți, dar putem fi învinși de cine nu ne așteptăm. Întotdeauna am luat apărarea jucătorilor, însă de data aceasta nu mai este cazul, pentru că domnul Cristi Gentea și domnul primar Ionică au făcut tot posibilul ca salariile să intre în contul jucătorilor în ziua jocului. Motivația fotbaliștilor pentru a câștiga acest meci era faptul că sunt cu banii la zi, dar și cota lor de piață. Jucătorii sunt datori atât față de mine, cât și de conducerea clubului. Din acest motiv sunt obligați să câștige meciul cu UTA, de sâmbătă, de la ora 11″, a spus Augustin Eduard pentru pagina de facebook a echipei, după ce la finalul meciului a acuzat, din nou, o stare de rău, și nu a dorit să se prezinte în fața presei.

Etapa viitoare, FC Argeș joacă sâmbătă, de la ora 11:00, pe teren propriu, cu UTA. Eduard nu concepe alt rezultat decât victoria. „Cu UTA voi încerca să fiu mai inspirat în alegerea celui mai bun 11. Voi face schimbări în echipă așa cum am făcut după fiecare înfrângere. UTA este o echipă de mijlocul clasamentului, care, ca și noi, nu are grijile retrogradării. Voi trimite în teren o echipă ofensivă pentru că nu avem decât varianta victoriei”, a mai spus antrenorul Argeșului.

După eșecul cu ACS Poli, FC Argeș a rămas cu 62 de puncte și se află pe locul 6, unde probabil va încheia sezonul.

Foto: Leczki JOZSI (Mediafax foto)

Marius ANGHEL 16 May. 2019, 18:58 Campionat
Pe aceeași temă