Jiul va primi 20.000 RON de la Consiliul Județean

19 May. 2009, 12:13 Special
Jiul va primi 20.000 RON de la Consiliul Județean

Jiul a cerut sprijin financiar de la Consiliul Județean pentru sărbătorirea celor 90 de ani de existență. „Jiul va primi 20.000 RON”,  a spus președintele Consiliului Județean, Mircea Moloț.
Anul acesta clubul Jiul Petroșani împlinește 90 de ani de existență. Oficialii clubului au declarat că intenționează ca acest lucru să nu treacă neobservat.

Noi am făcut un proiect pe care îl vom da spre aprobare celor de la Consiliul Județean Hunedoara pentru că avem nevoie de sprijin financiar pentru a putea sărbători cum se cuvine. O astfel de organizare necesită bani Avem promisiuni că și  cei de la Primăria Petroșani  se vor implica în proiect. Este o aniversare care până la urmă necesită sprijin financiar. Noi ne-am gândit să facem undeva în luna august, când este și ziua Minerului pentru că până la urmă Jiul este un club înființat de către mineri”,a declarat vicepreședintele clubului Marian Spiru. Și patronul Alin Simota a afirmat că aniversarea celor 90 de ani nu va trece neobservată. „Intenționez să chem nume mari din fotbalul românesc la această aniversare cum ar fi Gigă Hagi și Gică Popescu și să organizăm chiar un meci între  fostele glorii ale Jiului. Mă gândesc chiar și la o echipă cu nume din fotbalul românesc pe care să o invit”,a spus Simota.

Președintele Consiliului Județean Mircea Moloț a declarat  că la finele lunii proiectul Jiului va fi aprobat și Consiliul va sponsoriza acțiunea Jiului cu suma de 20.000 RON. „Vor primi acești bani pentru că este o acțiune care merită toată atenția. Este totuși o aniversare de 90 de ani a unui club de tradiție”, a spus  Moloț.

Articol scris de Loredana Juglea

 

19 May. 2009, 12:13 Special
Pe aceeași temă