Irimieș crede că este vânat de FRF!

Vlad MĂCICĂȘAN 05 Mar. 2009, 18:07 Special
Irimieș crede că este vânat de FRF!

După ce a sărit la gâtul arbitrilor după partida cu Internațional Pitești, finanțatorul lui Mechel a răbufnit și când a văzut că în etapa viitoare echipa sa va fi arbitrată de un piteștean.

Patron la echipa de Liga a III-a, Seso Iara, Gheorghe Irimieș este din această iarnă și finanțator la Mechel, unde a adus mai mulți jucători și pe antrenorul Ioan Tătăran și a acceptat să le plătească salariile. Primul meci l-a exasperat însă pe Irimieș, care a intrat în vestiarele arbitrilor și le-a cerut socoteală, după 1-2 cu Internațional Pitești. Și mai mare i-a fost supărarea însă când a auzit că la partida cu Liberty Salonta de sâmbătă arbitru va fi Cătălin Popa din Pitești.

„Puteam să jur că așa se va întâmpla. Meciul trecut de ce ne-au pus arbitrii din Vâlcea? Ceva este putred în fotbalul românesc. Poate va arbitra bine, dar după cele întâmplate etapa trecută nu prea cred”, a declarat Irimieș.

Finanțatorul lui Mechel spune că cei din FRF l-au luat în vizor, după cearta cu arbitri de sâmbătă. „La meciul lui Seso Iara de mâine va fi arbitru cel care a fost rezervă de arbitri la partida de la Câmpia Turzii sâmbătă. Dacă se mai întâmplă așa ceva eu mă las de fotbal. Îmi distrug doar viața”, a declarat Gheorghe Irimieș.

Vlad MĂCICĂȘAN 05 Mar. 2009, 18:07 Special
Pe aceeași temă