Valentin Avramescu: „Avem probe, Adrian Comănescu a viciat rezultatul”. Dacia Unirea a trimis un memoriu la CCA

Cristian Voicu 14 Oct. 2015, 19:05 Seria 2
Valentin Avramescu:
  • Dacia Unirea a trimis marți un memoriu la Comisia de Centrală de Arbitri. Golul din ofsaid marcat de Cioablă și faultul în careu asupra lui Petean sunt fazele incriminate de brăileni

Președintele clubului Dacia Unirea Brăila, Valentin Avramescu, a precizat marți că a trimis un memoriu la Comisia Centrală de Arbitri din cadrul Federației Române de Fotbal, prin care incriminează prestația arbitrilor de la meciul Rapid București – Dacia Unirea. Șeful grupării sportive brăilene îi acuză pe cei care au oficiat la acest meci, mai precis pe Adrian Comănescu, Marius Badea și Marian Truță, toți din Râmnicu Vâlcea, că i-au favorizat pe bucureșteni în două faze importante. Comănescu a validat primul gol al rapidiștilor, unul marcat de Cioablă, dintr-o flagrantă poziție de ofsaid, una care se vedea și din avion și, la 1-0 pentru gazde, nu a acordat penalty brăilenilor după un fault mai mult decât grosolan asupra lui Petean.

„Avem probe, Comănescu a viciat rezultatul. Am trimis un memoriu la Comisia Centrală de Arbitri, în care prezentăm două faze care au decis soarta meciului din Giulești, cea în care Rapidul marchează primul gol din ofsaid și faultul asupra lui Petean, o infracțiune de manual, în care nu ai cum să nu acorzi penalty. Pentru că am avut șansa de a înregistra acest meci am trimis la FRF fazele acestea. Știu că rezultatul nu se mai poate schimba, dar tragem un semnal de alarmă. Așa cum noi ne chinuim să strângem banii pentru arbitraje și să menținem această echipă în Liga a II-a, tot așa vrem să fim respectați de arbitri. Poate și pe arbitri îi mai scutură cineva. Nu suntem singurii din Liga a II-a care ridicăm astfel de probleme. Și Ganea s-a plâns de curând de arbitraje”, a declarat Valentin Avramescu.
 

Articol scris de Costel FILIP

Cristian Voicu 14 Oct. 2015, 19:05 Seria 2
Pe aceeași temă