CS Oșorhei a pierdut două puncte pe final de joc

Mihai Andries 13 Apr. 2013, 23:19 Stiri
CS Oșorhei a pierdut** două puncte pe final de joc

Nici în meciul de vineri, de acasă, cu Seso Câmpia Turzii, CS Oșorhei n-a scăpat de blestemul finalului de partidă. În penultimul minut de joc, Tilincă a egalat după ce Andor deschisese scorul. La 1-0, trupa din Oșorhei a mai ratat patru, cinci ocazii clare care s-au răzbunat în final.

Echipa bihoreană a marcat în primele secunde de joc, prin Blănaru, care a deviat cu capul din apropiere, dar golul a fost anulat pentru ofsaid. Oaspeții au șutat pe poartă în minutul 3, prin Fritea, dar Sergiu Ghilea s-a întins ca un resort și a reusit să respingă. Au urmat minute care au semănat cu lupta surdă dintre FC Bihor și Damila Măciuca, umbra partidei fiind reflectată perfect minute bune. Până la pauză, Lupașcu și Blănaru au trecut ambii la aceeași fază pe lângă minge în careul mic al oaspeților (minutul 29) iar apoi Lupașcu a deviat periculos cu capul, mingea ocolind poarta (minutul 41).

După reluare, Bodea a mutat și l-a trimis în teren pe Dobrescu. În minutul 53 Arsene, aflat la opt metri de poartă, în lateral a șutat, însă veteranul Pampea a scos în corner. A intrat în joc și Galea, iar în minutul 60, după două pase redublate de acesta, mingea a fost întoarsă pentru șutul superb a lui Cristian Andor, de la circa 15 metri, cu efect, în colțul lung iar tabela era modificată: 1-0.

Peste numai trei minute Dobrescu a trimis spre Ember rămas singur în mijlocul careului, însă șutul a trecut pe lângă vinclu. Minutul 69 a consemnat accelerarea lui Andor pe o contră, pas spre Lupașcu, centrare perfectă pentru Dobrescu, iar acesta, singur în șase metri, a așezat mingea cu capul lângă bară, dar pe lângă poartă.

În minutul 75 Lupașcu a scăpat singur în careul advers, dar din 8 metri a trimis mult peste poartă. Ember a centrat apoi pentru Dobrescu care a reluat cu capul, dar Pampea a salvat, iar în loc de 2,3 sau chiar 4-0, oaspeții au egalat. Mai întâi Tilincă a scăpat în lateral stânga a dar a trimis pe lângă, pe colțul scurt, iar la numai un minut distanță, la un corner, veteranul din atacul clujenilor a macat de pe linia porții după o nesincronizare între portar și fundașii lui Bodea.

Scorul final, 1-1, a fost stabilit în minutul 89, după ce, în etapa precedentă, la Chișineu, CS Oșorhei fusese egalată în prelungiri. La fel, în meciul din tur cu Europa, adversarii au egalat în minutul 90, iar în meciul cu Olimpia Satu Mare adversarii au marcat golurile victoriei după minutul 85.

CS Oșorhei – Seso Câmpia Turzii 1-1 (0-0)
Au marcat: Andor 60/Tilincă 89

CS Oșorhei: Ghilea – Morar, Pintea, Lupuț, Arsene – Ember, Magda (46 Dobrescu), Pop Șerban, Andor (89 Nistor) – Blănaru (54 Galea), Lupașcu (86 Ban). Antrenori Cosmin Bodea și Viorel Domocoș.

Seso: Pampea – Moldovan (65 Văscan), Ștefan Popa, Muscă, Moțet – Mocan, Boroștean (77 Tilincă), David, Șoancă (57 Mercean) – Cocoară (71 Covaci), Fertea. Antrenori: Cosmin Văsâie și Cosmin Tilincă.

Arbitri: Florin Andrei (Tg. Mureș) – Peter Jozsef (Sf. Gheorghe), Dănuț Costea (Satu Mare).
Observator de joc: Romeo Malac (Timișoara); observator de arbitri: Dan Gabriel (Timișoara).

 

Sursa: EBihoreanul

Mihai Andries 13 Apr. 2013, 23:19 Stiri
Pe aceeași temă