Barcău Nușfalău, învinsă categoric de Seso în Cupă

Mihai Andries 18 Jul. 2013, 08:59 Faza națională
Barcău Nușfalău, învinsă categoric** de Seso în Cupă

Câștigarea Cupei României în Sălaj i-a oferit dreptul echipei lui Adrian Damian și Ciprian Grecu să evolueze în faza națională, acolo unde adversarul a fost unul pe măsură, ocupanta locului 7 în ediția trecută a Seriei a V-a, din Liga a III-a – Seso Câmpia Turzii. Chiar dacă clujenii încă nu s-au reunit și au venit la Nușfalău cu doar 13 jucători și fără antrenor, divizionara a treia a fost cu o clasă peste vicecampioana Sălajului. Pe cât s-a putut, Boska Arnold și compania au încercat să echilibreze situația din teren, astfel că Orban Robert a irosit o ocazie importantă în primele minute, portarul Pampea fiind nevoit să scoată mingea de sub bară.

Până la jumătatea reprizei au ținut pasul gazdele, după care la timona jocului au trecut cei din Câmpia Turzii. Cosmin Tilincă, fostul jucător al CFR-ului a centrat perfect pentru Ștefan Popa care nemarcat a reluat cu capul și s-a făcut 0-1. Nușfalăul nu a apucat să vadă bine mingea și poarta lui Mihai Blidar a fost din nou răpusă. La finalizare a apărut Adrian Fertea, totul pornind după o acțiune frumoasă de pe partea stângă.

Portarul Blidar a fost fără replică la șutul de la distanță a lui Paul Muntean și astfel cu un minut înainte de pauză, clujenii aveau să ducă scorul la un sec, 0-3. Câteva acțiuni ale lui Boska Arnold au fost prea puține pentru a-i pune probleme lui Pampea, în timp ce la cealaltă poartă, Paul Muntean avea să-și treacă în cont „dubla”, fază la care a driblat 3 apărători adverși. Până la urmă, golul de onoare al Nușfalăului a venit de la „argintul viu” Boska Arnold, care a luat o minge din propriul teren și a mers cu ea până la cealaltă poartă, învingându-l pe Pampea, nu înainte ca balonul să fie deviat.

În urma rezultatului, Seso se califică în faza a II-a, acolo unde județul Sălăj va fi reprezentat de FC Zalău, grupare care este automat calificată în această rundă, în urma locului ocupat în sezonul trecut.

CS Barcău Nușfalău – Seso Câmpia Turzii 1-4 (0-3) Au marcat: Boska Arnold (89), respectiv Ștefan Popa (25), Adrian Fertea (28) și Paul Muntean (44 și 85)

 

Sursa: Sportul Sălăjean

Mihai Andries 18 Jul. 2013, 08:59 Faza națională
Pe aceeași temă