SESO a frânt aripile „vulturilor”

Mihai Andries 14 Feb. 2013, 09:27 Pregătiri, amicale
SESO** a frânt aripile

Miercuri cu începere de la ora 11, cocheta bază sportivă „Unirea” situată în cartierul Mănăștur, din Cluj Napoca, a găzduit partida de fotbal cu caracter de verificare dintre SESO Câmpia Turzii, ocupanta locului 8 cu 14 la finalul turului în seria a V-a, din liga a III-a și AS Vulturul Vultureni, poziționată pe locul 3, în clasamentul turului ligii a IV-a din județul Cluj.

După cum a debutat partida se părea că elevii lui Cosmin Tillincă și Florin Pampea (Cosmin Văsîie a lipsit de la joc fiind bolnav),  nu vor avea probleme în ce privește stabilirea învingătorului. Echipa de liga a III-a a deschis scorul după numai 7 minute de joc prin Ovidiu Imbuzan și tot el a majorat scorul 5 minute mai târziu în urma transformării unei lovituri de la punctul cu var. La tamponarea din minutul 16, dintre Cocoară și un atacant al „vulturilor” care urmăreau o minge în careul echipei Seso, centralul întâlnirii a acordat lovitură pe pedeapsă în favoarea echipei din Vultureni, pe care a transformat-o cu siguranță Duțu Stan.

În continuare a fost un joc destul de aprig disputat și cei care au profitat de situația de a majora scorul au fost cei de la Seso, prin Mihai Goia (81), chiar dacă și cei din Vultureni, ar fi putut marca. Se poate concluziona că a fost un foarte bun test de verificare pentru ambele formații, dar mult mai util pentru cei de la Seso, care au avut câțiva jucători în probe.

SESO – Vulturii Vultureni  3-1 (2-1)
Marcatori: Ov. Imbuzan (7; 12 pen), M. Goia (81) / D. Stan (16 pen)

Seso: Țicrea – Kelemen, Muscă, Cocoară, Szabo – Văscan, Mocan, Boroștean, Moțet – Imbuzan, Muntean. În repriza secundă au evoluat: Fărcaș – I. Moldovan, Șt. Popa, Siecoban, Tarcea, Șoancă, Isaa, Sașa, Goia, Kolozsi, Fertea.

Pentru Vulturul Vultureni au evoluat: Tulbure – Tînc, Roman, Goga, Vasile, Rad, Chiș, Stan, Marian, Doroftei, Rotar. În repriza a II-a, au mai jucat: Balint, Segmerean, Vinter, T.Mocan, G. Crăciun. Antrenor Lucian Sagmar

Până la această oră Seso a mai disputat următoarele partide de verificare înregistrând rezultatele:
U Cluj – SESO  1-1
FCM Tg. Mureș – SESO  5-1
SESO – CFR II 1907  4-2        
SESO – Viitorul Gârbău Sat 2-2

Până la debutul sezonului de primăvară echipa de liga a III-a mai are programate următoarele jocuri de verificare:

SESO – CSO Cugir (echipă care a învins pe FC Hunedoara)
CFR II 1907 – SESO
SESO – Arieșul Mihai Viteazu
SESO – U Cluj
SESO – Sănătatea Cluj

Articol scris de Daniel ARON

Mihai Andries 14 Feb. 2013, 09:27 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă