Ionuț Popescu : „Lotul Național este a doua casă pentru mine „

14 Dec. 2008, 18:29 Special
Ionuț Popescu**:

Una dintre tinerele rezerve ale Universității Craiova, Ionuț Popescu, component al lotului național Under 19 la a cărui timonă se află antrenorul Adrian Văsâi, aspiră la marea performanță atât la echipa de club, cât și la lotul primei reprezentative antrenate de Victor Pițurcă.

„Este un băiat foarte talentat și foarte deștept, care poate face față pe două fronturi: fotbal și carte, cum mai rar se întâlnesc așa jucători de fotbal.

Este un băiat în care am crezut că poate ajunge un fotbalist mare și care cred că în scurt timp îl vom vedea în mod cert titular, la prima echipă a Universității Craiova alături de Găman și compania.

Are un joc îngrijit și pune o foarte mare dăruire în ceea ce face pe terenul de joc. Are abilități atât tehnice, cât și tactice. Poate fi asemănat ca stil de joc cu marele fotbalist Gică Popescu ” a declarat Victor Niculescu, antrenor la echipa de juniori a Universității Craiova.

 

Visul tinerei speranțe este acela de a juca în Cupele Europene cu Universitatea Craiova.

 

„Îmi doresc enorm ca, anul acesta, echipa mea de suflet, Universitatea, să termine pe un loc care să ne permită să jucăm într-o cupă europeană. Nu voi accepta niciodată să joc la altă echipă din țară decât la Universitatea.

Lotul național este pentru mine „o a doua casă” pentru care voi da tot ce am mai bun. Universitatea Craiova este un club cu o medie de vârstă foarte tânără, având un foarte bun pedagog în domnul Nicolo Napoli, care are o foarte mare încredere în noi și sperăm ca încrederea ce ne-o acordă să îi fie pe deplin răsplătită” a declarat Ionuț Popescu, jucător al naționalei Under 19 a României.

 

Articol scris de Andi Sârbu

14 Dec. 2008, 18:29 Special
Pe aceeași temă