În ProSportul de azi ai ghidul returului Ligii a II-a și a III-a

16 Mar. 2012, 01:53 Special
În ProSportul de azi** ai ghidul returului Ligii a II-a și a III-a

Nu rata ediția de azi a cotidianului ProSportul, în care vei găsi în exclusivitate programul complet returului Ligii a III-a, dar și trei pagini despre Liga a II-a care includ și programul returului acestui eșalon.

Începând cu pagina 17 a ziarului veți găsi informații despre starea actuală a celui de-al doilea eșalon, dar și despre cele mai importante transferuri ale iernii din Liga a II-a.

Nu uitați că de azi se reia Liga a II-a cu prima etapă a returului, primul meci fiind cel dintre Gloria Bistrița și Chindia cu începere de la ora 15,30. Jumătate de oră mai târziu se va da startul și în partida Gloria Buzău – Snagov, pentru ca de la ora 18 să înceapă meciul Farul – FCM Bacău. Grosul etapei se va juca mâine de la ora 11, cu excepția meciurilor Dinamo II – CSMS Iași și FC Bihor – FC Timișoara care vor începe la 13. Etapa se va încheia duminică cu meciul CF Brăila – FC Botoșani, al cărui fluier de start se va auzi de la ora 11.

Liga a III-a a debutat de ieri cu derbyul clujean din seria a VI-a dintre Sănătatea și CFR II Cluj, scor 2-2, iar azi va continua cu restul meciurilor din etapa cu numărul 16, majoritatea fiind programate de la ora 15. Mâine se vor disputa ultimele cinci meciuri ale rundei, adică FC Voluntari – Viitorul Axintele, Ghecon Lăpușata – CS Vișina Nouă , CS Millenium Giarmata – CS Flacăra Făget, Becicherecul Mic – CS National Sebiș, Autocatania Caransebes – CS Gloria Reșița, ACS Recaș – FC Hunedoara

16 Mar. 2012, 01:53 Special
Pe aceeași temă