Hotico: „Am vorbit cu cei de la Federație. Sper să fim reprimiți în liga secundă”

Mihai Andries 04 Aug. 2013, 13:00 Special
Hotico:

Dan Hotico admite că un club de liga a doua are multe cheltuieli destul de mari, care pot îngreuna situația clubului. Acesta spune că și echipa sa, FC Maramureș U Baia Mare, se confruntă cu ceva probleme financiare, dar nu la fel de grave ca ale altor echipe. Președintele băimărenilor speră ca echipa sa fie reprimită în Liga secundă, ținând cont de marile problemele financiare ale celorlalte echipe.

„Și noi întâmpinăm dificultăți materiale, dar nu așa de mari. Datoriile noastre nu sunt de speriat, sunt suportabile, pot fi rezolvate. Problema este că toate cluburile mari au probleme. Din ce discuții am avut cu Federația se caută variante pentru a-i ajuta pe cei care investesc în fotbal. Sunt foarte puțini oameni care se înhamă la acest lucru. Cheltuielile sunt mari. Numai brigada de arbitri se ridică undeva la 15.000 de lei pe lună.”, a spus Hotico.

„Vom avea o colaborare bună cu echipa Primăriei, din liga a treia”

„Am luat legătura cu cei de la Federație, le-am prezentat situația. Noi, pe criteriul sportiv, ne-am obținut dreptul de a juca în Liga a doua și suntem prima echipa care merită să primească un loc. Atâta timp cât s-au retras mai multe echipe cred că merităm să fim înscriși. Dacă vom primi acceptul de a juca, primăria este alături de noi. Vom avea un parteneriat cu echipa domnului primar, care constă în transferul unor jucători, de o finanțare legală din partea primăriei. Pentru jucătorii de la Baia Mare avem oferte, Krausz fiind dorit de Vasluiul, la fel și Istrofor. Pentru Urs avem o ofertă de la Dacia Chișinău. În momentul de față toți jucătorii care sunt la final de contract cu noi și-au manifestat interesul de a continua la echipa noastră dacă va rămâne în Liga a doua”, a declarat Dan Hotico la Sport Total FM.

Mihai Andries 04 Aug. 2013, 13:00 Special
Pe aceeași temă