Haos pentru „noul Petrolul”: schimbare după schimbare

Marius ANGHEL 26 Jul. 2016, 14:53 Special
Haos pentru

După ce depusese cererea de afiliere, pentru „Petrolul 52″, la Asociația Județeană de Fotbal Prahova, Mircea Dridea a decis, luni la prânz, să retragă această solicitare a sa, anunțând că „voi susține echipa care se va numi Petrolul”.

Asta pentru că, ieri, la Asociația Județeană de Fotbal, s-au depus actele de înscriere ale grupării Petrosport, club sportiv înființat de Florin Goruneanu, care a depus solicitarea pentru a primi un loc de Liga A Prahova, în discuție fiind aceeași poziție pe care Astra 2 o va „abandona” odată cu primirea aprobării pentru un loc de Liga a III-a. Alături de Goruneanu au mers pe „Pielari” – Cristi Vlad și câțiva suporteri, din Uniunea Suporterilor Petroliști (USP), care ar urma să „continue” demersul înființării acestui club, cu care Primăria Ploiești va asocia mărcile și palmaresul recâștigate de la societatea falimentară SC FC Petrolul SA.

Apoi, după o întâlnire între Goruneanu și USP, s-a revenit asupra proiectului, reintrând în discuție, ca „punct de plecare”, tot asociația fostelor glorii Dridea revenind asupra deciziei!

Lucrurile, sunt, așadar, departe de a duce către un consens, un alt factor important în proiectele fotbalistice derulate anterior în Ploiești – Valeriu Răchită – anunțând că se va implica doar în trecerea Centrului de Copii și Juniori la Clubul Sportiv Municipal Ploiești, pentru a nu se pierde grupele de juniori, urmând să încerce dezvoltarea unei academii.

„Sunt de părere că aceia care plătesc trebuie să decidă ce se întâmplă cu banii lor. Am pus la dispoziția suporterilor proiectul gândit de mine, poate vor să se inspire din el, să îl adapteze” – a declarat Răchită, aseară, întrebările cu privire la „noul Petrolul” fiind … aceleași ca la începutul uneia dintre cele mai agitate zile: cine plătește, cine conduce, cine și unde antrenează, cine joacă?

Sursa: Ziarul Prahova

 

Marius ANGHEL 26 Jul. 2016, 14:53 Special
Pe aceeași temă