Goian vrea Suceava în Liga I

14 Jun. 2009, 12:44 Special

Pe "Areni" a fost prezent și celălalt internațional suceavean, stelistul Dorin Goian. Fundașul a declarat că speră ca în cel mai scurt timp echipa suceveană să promoveze în Liga I.

 

"Mi-am dorit din toată inima ca Cetatea să câștige, însă botoșănenii s-au dovedit a fi o nucă greu de spart. Am văzut câțiva jucători cu reale calități la gruparea suceveană și cred că publicul sucevean trebuie să fie alături de ei, fiindcă sunt jucători tineri, de viitor. Sper ca Primăria Locală și sectorul privat să susțină în continuare activitatea fotbalistică, pentru ca Cetatea să ajungă de ce nu, pe prima scenă a fotbalului românesc.", a declarat Goian la finalul partidei.

 

Imediat după încheierea partidei de pe "Areni" Goian a mers sâmbătă la Iulius Mall, unde a fost invitat să asiste la finala Cupei Seniorilor, competiție de fotbal pe teren redus organizată de FRF.

 

Goian a înmânat trofeul echipei câștigătoare, Interconti, care s-a impus cu 7-6 în meciul decisiv cu NTS, după ce in timpul regulamentar scorul a fost egal, 4-4. Astfel Interconti a câștigat dreptul de a participa la faza finală a competiției ce va avea loc la Constanța.
 

 

Articol scris de Gabriel TODERAȘCU

14 Jun. 2009, 12:44 Special
Pe aceeași temă