Foresta a cedat la limită amicalul de pe Areni cu FC Botoșani. Pentru suceveni au jucat și un armean și un rus

Marius ANGHEL 12 Oct. 2017, 12:35 Campionat

Foresta și FC Botoșani s-au întâlnit ieri într-un atractiv meci amical desfășurat pe stadionul Areni. Partida s-a desfășurat sub semnul echilibrului, cele două formații dând senzația că nu doresc să se întrebuințeze prea mult, știut fiind că au parte de meciuri foarte solicitante în weekend.

Meciul s-a desfășurat pe durata a două reprize a 30 de minute și s-a încheiat cu victoria formației pregătite de Costel Enache, cu scorul de 1-0. Unicul gol al partidei a fost marcat în secvențele de final de mijlocașul argentinian Rodriguez, cu un șut parabil, de la limita careului de 16 metri.

Pentru suceveni, întâlnirea a reprezentat un ultim test înaintea confruntării dificile de sâmbătă, când se vor confrunta pe teren propriu cu gruparea Dunărea Călărași, într-un joc contând pentru etapa a 12-a a eșalonului secund. De partea cealaltă, amicalul cu Foresta i-a ajutat pe botoșăneni să nu iasă din ritm în pauza competițională de două săptămâni, cauzată de meciurile echipei naționale din preliminariile Campionatului Mondial din Rusia, în condițiile în care duminică vor da piept, în Gruia, cu liderul Ligii 1, CFR Cluj.

Pentru Foresta au evoluat în acest meci atacantul armean Edgar Movsisyan și fundașul rus Sergey Evtushenko, care ar putea primi în zilele următoare drept de joc pentru gruparea suceveană.

Foresta, repriza întâi: Began – Renquin, Cordoș, Diallo, Secrier – Onofraș, Stănescu, Acolatse, Kimbaloula – Chalabi, Matei.
Foresta, repriza secundă: Began (Burac) – Evtushenko, Pappoe, Cordoș (Păvăluc), Belevschi – Sumanariu, Boumina, Bosânceanu (Masella), Belkacem – Coroamă, Movsisyan.

FC Botoșani, repriza întâi: Cobrea – Plămadă, Tincu, Burcă – Ungurușan, Oaidă, Bordeianu, Chitoșcă – Serediuc, Ciacherri (Kuku), Buș.
FC Botoșani, repriza secundă: Pap – Serediuc, Târșă, Miron, Mușat – Târnovan, Rodriguez, Cucu, Moruțan, Kuku (Piftor) – D. Popa.

Articol scris de Gabriel TODERAȘCU
Foto: fb Foresta Suceava

Marius ANGHEL 12 Oct. 2017, 12:35 Campionat
Pe aceeași temă